Alex Filip va fi noul Director General al Purcari, începând cu ianuarie 2025

F.D.
Piaţa de Capital / 2 septembrie

Alex Filip va fi noul Director General al Purcari, începând cu ianuarie 2025

Purcari Wineries Public Company Limited, producător de vin din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că Consiliul de Administraţie a confirmat numirea lui Alex Filip ca Director General al Grupului începând cu 1 ianuarie 2025. Victor Bostan va prelua rolul de consilier al Directorului General pentru o perioadă de un an, concentrându-se pe domeniile de Agricultură, Viticultură şi Vinificaţie, conform unui raport publicat de pe site-ul BVB.

"Exact acum un an, l-am numit pe Alex în rolul de Director General Adjunct la Purcari şi am anunţat că, condiţionat de atingerea obiectivelor de performanţă şi aprobarea Consiliului de Administraţie, Alex îl va succeda pe dl. Victor Bostan în funcţia de Director General al Grupului, începând cu 1 ianuarie 2025, ca parte a planului de succesiune al Grupului. După opt luni în acest rol crucial, Alex a demonstrat fără echivoc că alegerea noastră a fost una corectă. Grupul trece printr-o transformare semnificativă şi deja asistăm la impactul pozitiv al leadershipului şi expertizei sale. Domnul Victor Bostan va ramâne inima acestei companii şi, în calitate de cel mai mare acţionar şi membru al Consiliului de Administraţie - motorul şi sursa de inspiraţie ale Purcari", a menţionat Vasile Tofan, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Purcari Wineries.

Victor Bostan a adăugat "Alex a demonstrat o dedicaţie excepţională şi o înţelegere profundă a afacerii noastre. Nu am nicio îndoială că va continua să ducă compania noastră înainte cu aceeaşi pasiune şi integritate care ne-au definit călătoria până acum. Voi continua să fiu alături de Alex în calitate de consilier în viticultură şi vinificaţie pentru a-i transfera întreaga mea cunoaştere şi expertiză în aceste domenii-cheie. Rămân foarte aproape de Purcari şi îmi voi da toata dedicaţia să creştem noua generaţie de lideri ai companiei, continuând parcursul glorios care a pornit în 1827."

"Entuziasmul meu de a mă alătura Purcari de la începutul acestui an doar a crescut de atunci, pe măsură ce văd oportunităţile enorme care ne aşteaptă. Călătoria de transformare pe care am început-o ne va ajuta să navigăm şi mai bine prin complexităţile cu care se confruntă industria noastră şi să ne consolidăm ca un grup vinicol multinaţional de care toţi angajaţii, clienţii şi investitorii noştri să fie mândri. Sunt profund recunoscător echipei noastre dedicate pentru munca lor asiduă în această perioadă de transformare şi dlui Victor Bostan pentru sprijinul său nepreţuit, cunoştinţele şi expertiza sa. Dumnealui va ramâne pentru mine un mentor şi un sfătuitor de neînlocuit în anii care urmează, inspirându-ne în continuare pe toţi să ridicam ştacheta performanţei cât mai sus. Suntem la începutul unei călătorii care este provocătoare, captivantă şi care merită pe deplin să fie parcursă", a comentat Alex Filip.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb