Alexandrion Group a sărbătorit 18 ani de la lansarea Brâncoveanu Vinars

R.S.
Comunicate de presă / 3 octombrie

Alexandrion Group a sărbătorit 18 ani de la lansarea Brâncoveanu Vinars

Alexandrion Group a marcat cea de-a 18-a aniversare a brand-ului Brâncoveanu Vinars, unul dintre cele mai longevive din portofoliul grupului, printr-un eveniment de amploare organizat la Palatul Bragadiru. În cadrul evenimentului a fost anunţat noul Global Brand Ambassador, soprana Irina Baianţ.

Seara a debutat cu un omagiu adus marelui domnitor Constantin Brâncoveanu, a cărui personaliate a marcat şi inspirat întreaga poveste a brand-ului Brâncoveanu Vinars. Profesorul Dorin Stănescu, doctor în istorie, a readus în memoria celor prezenţi la eveniment calităţile şi valorile care l-au ghidat pe marele domnitor în cei 25 de ani de domnie în Ţara Românească: respect pentru tradiţie şi familie, sprijin pentu dezvoltarea culturală şi ştiinţifică a ţării, diplomaţie, spirit de sacrificiu şi credinţă de neclintit.

"Brâncoveanu, un domn modern, se străduieşte să atragă privirile lumii asupra zonei valahe, pe care încearcă să o configureze cu o multiplă abordare - spaţiu politic cu aspiraţii de independenţă, spaţiu cultural şi economic. Lunga sa domnie reprezintă, fără îndoială, un episod semnificativ de recuperare a decalajelor şi pe care-l putem asimila unei renaşteri locale, fapt care l-a determinat pe Nicolae Iorga să afirme atât de frumos că Brâncoveanu a fost condamnat să facă marea politică a culturii, dar şi aşa cum frumos spune cronicarul "prea iubitoriul dă Hristos domnu avea mare rîvnă şi fierbinte dragoste spre a zidi în oraşul Bucureşti", a punctat prof. Stănescu.

Dr. Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Nawaf Salameh Family Office a subliniat:

"La 18 ani de la lansare, Brâncoveanu Vinars este, deja, de mulţi ani lider în categoria sa, a fost premiat în toate competiţiile internaţionale importante şi este apreciat de consumatori din peste 50 de ţări. Cum am ajuns unde suntem acum? Cu respect pentru tradiţia pe care o are producţia de vinars, pe care o păstrăm şi o preţuim, onorând memoria şi moştenirea domnitorului Constantin Brâncoveanu care a inspirat povestea brandului; cu investiţii în tehnologie de ultimă generaţie şi design inovator pentru sticle şi etichete, care au evoluat de-a lungul anilor; cu angajament absolut faţă de calitate şi cu cea mai mare grijă pentru sănătatea consumatorilor noştri; şi nu în ultimul rând, cu pasiune şi dragoste pentru ceea ce facem. Şi, bineînţeles, sub îndrumarea Master Distiller-ului Jean-François Joumier, care ne este alături de mai bine de 20 de ani."

Jean-François Joumier, Master Distiller Brâncoveanu Vinars şi Oenolog le-a vorbit invitaţilor despre parcursul remarcabil al brandului Brâncoveanu Vinars şi despre măiestria în producţie din spatele fiecărei sticle, evidenţiind atributele care fac ca acest vinars să fie unic- procesul de selecţie riguros al ingredientelor, maturare atent supravegheată şi butoaiele de vin pentru maturare provenite din Franţa şi de la crama Domeniile Alexandrion Rhein 1892, care conferă celor trei expresii arome si note de degustare remarcabile:"Povestea Brâncoveanu Vinars a început în 2006, în urmă cu 18 ani, iar prima mea responsabilitatea a fost să mă dedic acestui brand. Dr. Nawaf Salameh şi-a dorit să lanseze acest vinars premium, care să îndeplinească cele mai înalte standarde internaţionale de calitate privind distilarea, procesul de maturare şi modul de prezentare. Am creat aşadar un produs extraordinar pentru consumatori, cu un ambalaj special, ideal pentru a fi oferit cadou, dar mai ales pentru a fi savurat. Am început cu Brâncoveanu XO în urmă cu 18 ani, iar ulterior am lansat şi Brâncoveanu VS şi VSOP pentru a le oferi consumatorilor o gamă cât mai diversificată, care să acopere gusturi diferite."

Irina Baianţ, Global Brand Ambassador Brâncoveanu Vinars, a transmis un mesaj emoţionant prin care şi-a exprimat aprecierea pentru brand şi angajamentul faţă de nou rol asumat:

"Vă multumesc pentru această primire în frumoasa familie care se numeşte Alexandrion Group, pentru această invitaţie onorantă într-o poziţie pe care vreau să o duc mai departe pentru România aşa cum ştiu mai bine. Vreau să vă împărtăşesc câte ceva din ce înseamnă pentru mine valoarea, onoarea şi faptul că oamenii sau spiritele nu se întâlnesc şi nu se atrag întâmplător. Alături de oamenii care m-au emoţionat de-a lungul vieţii am învăţat că responsabilităţile sunt un ţel şi îmi place să le îndeplinesc, mă onorează şi îmi dau sens şi bucurie. Acest rol pe care îl voi îndeplini începând de astăzi, vreau să fie despre onoare, cultură, bucuria de a dărui şi despre har. Până la urmă doar prin familie, doar prin iubire, prin uniune şi mai ales prin oamenii atenţi putem duce mai departe har, cultură şi iubire către ceilalţi oameni."

Din noul său rol, Irina Baianţ va contribui la consolidarea prestigiului şi creşterea continuă a vizbilităţii Brâncoveanu Vinars, la nivel international, promovând valorile brandului şi amplificând legătură sa cu domeniul culturii.

După discursuri, oaspeţii s-au delectat cu un concert de operă, susţinut de artişti cu notorietate internaţională: soprana Irina Baianţ, tenorul Adrian Nour, violonistul Alexandru Tomescu şi flautistul Cătălin Opriţoiu, care au interpretat capodopere ale unor compozitori consacraţi, precum "Bărbierul din Sevilla", "Habanera", "Anotimpurile" sau "Balada" lui Ciprian Porumbescu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta maestrului Grigore Costin.

În onoarea celor 18 ani celebraţi, oaspeţii au savura cele trei expresii de Brâncoveanu Vinars pe frumoasa terasă a Palatului Bragadiru. Acest vinars emblematic, creat în onoarea domnitorului Constantin Brâncoveanu, continuă să fie o mărturie a angajamentului Alexandrion Group faţă de păstrarea şi celebrarea culturii şi istoriei româneşti.

Produs la Alexandrion Saber Distilleries 1789, din jud. Prahova, una dintre cele mai moderne distilerii şi unul dintre cele mai mari centre de îmbuteliere din sud-estul Europei, Brâncoveanu Vinars păstrează tradiţia de sute de ani în producţia de vinars, transmisă din generaţie în generaţie. Acest vinars s-a remarcat, încă de la început, prin rafinamentul gustului, aromele intense, caracterul puternic şi eleganţa designului.

Gama Brâncoveanu Vinars include trei expresii cu note distincte şi perioade de maturare diferite:

Brâncoveanu XO: Un amestec de distilat de vin învechit minimum 7 ani. Aromele intense şi delicate ale acestui vinars sunt dedicate celor care au trăit experienţe remarcabile, fiind un simbol al generozităţii şi autenticitaţii.

Brâncoveanu VSOP: Acesta este un amestec de distilat de vin învechit minimum 5 ani. Înnobilat prin foc şi îmbogăţit de timp, Brâncoveanu VSOP inspiră perseverenţă şi determinare, reflectând valori adânc înrădăcinate în caracterele contemporane.

Brâncoveanu VS: Seduce prin tinereţea şi noutatea sa, fiind maturat minimum 3 ani în butoaie de stejar. Creat pentru cei curajoşi, care aspiră să atingă noi culmi, au puterea de a inspira, şi deschiderea de a se lăsa inspiraţi.

Brâncoveanu Vinars a dobândit recunoaştere globală, de-a lungul anilor. Astăzi este comercializat în peste 50 de ţări şi premiat la competiţii internaţionale de prestigiu.

În România, Brâncoveanu Vinars poate fi comandat online accesând magazinul Alexandrion Group la iconicdrinks.shop şi prin intermediul site-ului oficial brancoveanuvinars.com. De asemenea, este disponibil în magazine specializate, locaţii HoReCa şi de retail premium, precum şi pe alte platforme de e-commerce din întreaga ţară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb