Alexandru Rafila: "Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund"

S.B.
Politică / 8 octombrie 2023

Alexandru Rafila: "Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că România este gata să ofere "întregul sprijin medical de care este nevoie" Israelului, în urma atacurilor, informează news.ro.

"Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate şi de familiile lor, ca om, ca medic şi ca ministru al Sănătăţii", arată Rafila.

"Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate şi de familiile lor, ca om, ca medic şi ca ministru al Sănătăţii. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie şi am comunicat acest lucru domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România", a arătat Alexandru Rafila, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că "problemele politice se pot rezolva doar prin dialog, iar folosirea terorii împotriva populaţiei civile este inacceptabilă".

Totodată, ministrul Sănătăţii a transmis condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rudele şi prietenii în aceste evenimente dramatice.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. BAI ... INAINTE DE A ZICE CEVA .... IN PLUS , S-AU IN MINUS !!!!!!!!! PIAPTANA -TE BINE IN CAP !!!!! CE NAIBA ??? AI BAUT DIN CANA ... DUPA ALA , AL MARII BRITANII ??????? ASA ... A AJUNS ROMANIA ... SA REPREZINTE 1 PURTATOR DE CUVANT , IN LUME ??? OOOF , MAMA .... PAI ... NU E DE MIRARE , CA SANTEM CONSIDERATI ( TARA - LUI - MANOLE !!! , IN EUROPA , SI IN LUME .... APARE UNUL , PARCA IESIT DIN CLAIA DE FAN .... SI ... INCEPE SA SPUNA CEVA ..... DE DRAGUL ... DE A SPUNE !!!! TE ROG MULT ...... TE IMPLOR , IN NUMELE ROMANIEI , CEA SEMI - CIVILIZATA : DU-TE ... LA GARLA ... CU CEL PUTIN , 2 TRESTII ...... UNDE ??? IN BUCURESTI , CARTIERUL LACUL TEI - TOBOC !!!!!!!!!!! DE CE ??? IN PERIOADA ASTA .... CIRCULA CU MULTA DARNICIE ( OBLETII .... ) !!!!! FOARTE BUNI DE CARNE .... SI SATIOSI ........ AI DUCI .... LUI NEVASTA - TA , SI LA COPII !!! PRAJITI ...o rSA-I MANANCE CU MULTA PLACERE , PANAo rSA FACA BALOANE LA GURA !!!!!!!!!!!!!!!!! BAI ..... ESTI DUS CU CAPUL ... S-AU CE AI ????? CA ... E CLAR CA ... NU ESTI SANATOS , LA CAP !!!!!!!!!!!!!! SARACA TARA !!!!!!!!! SARACA , OMENIRE ...... UNDE AM AJUNS , SA VIETUIM ?????????? VAI ... DE CAPUL NOSTRU !!!!!!!!!! AUZI LA EI ......... CICA ...... DIPLOMATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA TE DUCI , INVARTINDU - TE ..........................

    1. Pare a fi destul de pieptanat,tiglele ii lipsesc!

    gandacii din spitale , spagile si femeile care nasc pe trotuare nu te impresioneaza profund ? , sariti repede pentru altii si aici la urma .

    Când se construiesc cele 8 spitale regionale promise la alegeri de catre psd ?

    Mortile subite si cancerele-turbo nu te impresioneaza?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb