ALINA GORGHIU: "Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură"

S.B.
Politică / 15 iunie 2021

"Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură"

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat că alierea PSD cu AUR, în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură este "o eroare politică monumentală". Ea a adăugat că PSD "se scaldă n parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti - PNRR, deci anti-europene", informează news.ro.

"Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură! Mai ales una care va fi bazată pe un fake-news despre aşa-zisa «respingere» a PNRR. Şi cum de domnul Ciolacu şi compania ignoră faptul că a apărut o dezminţire chiar de la instituţiile europene? Aşa ceva ...!!! Este o eroare politică monumentală a PSD să se scalde în parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti - PNRR, deci anti-europene! E o dovadă în plus că PSD este foarte departe de realitatea din teren şi că a rămas ancorat în vechile metehne! Concluzia? Moţiunea aceasta nu are nici o şansă! Singurul scop este oficializarea clară a colaborării PSD cu AUR!", a scris Alina Gorghiu, marţi pe Facebook.

Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că PSD va depune, săptămâna viitoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, iar aceasta va fi votată în sesiunea parlamentară actuală. Liderul social-democraţilor a adăugat că vor fi duse negocieri cu toate partidele politice dispuse să voteze moţiunea, inclusiv cu parlamentari PNL. Titlul moţiunii este "România EŞUATĂ. Recordul "fantastic" al Guvernului Cîţu".

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. pai ce, vreti sa comandati opozitiei cum sa se asocieze? treaba lor. sau alina gorghiu lua in considerare sa voteze cu psd si acum e dezamagita si vrea raspunsuri?

    1. Doamna care sunteti STAPANA PATURILOR MOI,va raspund eu. OPOZITIA nu este NAZISTA ca voi cei care conduceti azi(nu ma crezi,privesteo pe clotilde pe care voi ati ajutato sa fie primarita )ea opozitia este NTIONALISTA,ceeace pentru romania,este un lucru benefic.!

      Ca sa arunci rahatul din mijlocul drumului te intovarasesti cu oricine vrea sa arunce respectivul rahat. Important este sa nu mai stea acolo si sa nu mai puta. Vine ora la care Catu sa plece de la Victoria si tensiunea creste. Tocmai cand invatasera magarul sa nu mai manance, a murit. Madam Gorghiu care a parcurs o cale lunga de la sprinturile pe culoarele parlamentului cu nevasta lui Bogdan Olteanu dupa ea (strigand indemnuri motivationale) la papusar care trage de sforile lui Golum probabil simte ca trebuie sa o ia de la inceput. Si nu mai e tanara din nefericire.

    chiar asa proasta n-am crezut ca poate fi ! ce-i de explicat aici ?

    centura bucurestiului te-a ravasit rau de tot!

    dar voi de ce v-ati aliat cu UDMR si cu USR?

    ai mancat ceva STRICAT SI cred ca esti in criza de bila (acel obiect dintre urechi) 

    Alinutza crede ca, daca ea linge intruna UE(reflexe vechi, din tineretea ei aventuroasa prin paturile sefilor liberali si nu numai) oricat de antinationale ar fi actiunile acesteia, toata lumea trebuie sa faca la fel!

    Cam asta se intampla, atunci cand din paturile maharilor liberali, aterizezi direct pe Centura politicii dambovitene! 

    1. Tratamentul tratamentul!

      Apropo, ca tot esti obsedat intruna de tratament, iti spun eu care este antidotul pt tine: da-i niste limbi Alinutzei, nu in realitate(caci sigur nu vrea asta din partea unui boschetar ca tine) ci pe niste postere de-ale ei(vezi sa nu le jerpelesti, la cat de lacom esti) si vei fi aproape vindecat!

    Femeie, de, ce sa zici.

    Politica este o activitate complexa, ce nu este la indemana prostilor.  

    Alina, citeste si tu, macar in dexonli..., sa vezi ce inseamna POLITICA.  

    Femei .izdramate (vorba unei mari artiste), cretini necinstiti, ciocoflenderi (vorba unui gigant actor), paraziti, fii de securisti, hoti si voilatori, sunt in fata in partidul in care tu zici ca faci politica. 

    Femeie, politica este "stiinta de a guverna si conduce comunitatile umane". Ideologie, tactica, dibacie, iti spun ceva? Drepturi, mai ales iti spun ceva? Toate acestea tin de "politica" 

    Dar ce sa stii tu. Politica inseamna si alianta PSD cu AUR. O alianta buna. Numai de ar putea sa salveze Romania din mana voastra si a hotilor aliati cu voi.

     

    Alinuta doar tu esti în stare să fi la PNL si sa frecventezi Antena 3,să fi deci pentru-contra!

    Usr pnl ul criticau udmr ul acum este foarte ok,oare cum este posibil sa te aliezi cu usr si udmr alinuta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb