ALINA PAUL, CEO DO SECURITY: "Industria de securitate privată - contribuţie importantă la scăderea infracţionalităţii prin efectul de prevenţie"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 2 aprilie 2021

Alina Paul

Alina Paul

Pandemia a crescut afacerile DO Security cu 15%, pe fondul nevoii de siguranţă a companiilor şi persoanelor fizice

Industria de securitate privată are o contribuţie importantă la asigurarea unui climat de siguranţă publică prin efectul preventiv al acesteia, subliniază Alina Paul, CEO DO Security. Conform domniei sale, în perioada de pandemie, companiile din industrie au cunoscut o creştere a afacerilor datorată nevoii de siguranţă resimţită de companii şi persoane deopotrivă.

Alina Paul explică: "Siguranţa marilor companii şi a persoanelor fizice este din ce în ce mai importantă. Ceea ce facem noi este să venim în întâmpinarea solicitărilor clienţilor cu un pachet complex de servicii, adaptat la nevoile si bugetele lor, astfel încât ei să se simtă în siguranţă în permanenţă. Noi mergem către ei cu soluţii integrate de securitate care să cuprindă: pază, sisteme de securitate monitorizate continuă. Acest lucru a determinat creşterea afacerilor în pandemie cu 15%, datorită atenţiei sporite pe care am acordat-o nevoilor clienţilor,oferindu-le soluţii mixte şi inovative de securitate".

DO Security, companie privată de Securitate, a încheiat anul cu afaceri în creştere cu 15%, depăşind nivelul de 3 milioane de euro. În schimb, profitul companiei a fost mai mic cu 30%, pe fondul investiţiilor majore realizate pe parcursul anului 2020.

"Ne-am concentrat atenţia în 2020 pe consolidarea business-ului, ca urmare am remodernizat dispeceratul, am realizat rebranding pentru DO Security şi am lansat prima divizie privată de pompieri DO FIRE. Aceste investiţii ne-au asigurat pe parcursul întregului an pandemic creşterea valorii adăugate şi un impact pozitiv asupra afacerilor noastre. Suntem conştienţi de ceea ce va urma şi de tendinţele pietei, de aceea, în 2021 strategia noastră este să ne axăm pe clienţi mari cărora să le oferim soluţii complexe, diversificate şi adaptate nevoilor lor. Înţelegem importanţa securităţii private şi contribuţia pe care o avem la scăderea infracţionalităţii prin efectul de prevenţie, lucru reliefat de faptul că România a ajuns una dintre cele mai sigure ţări din regiune din punct de vedere al infracţionalităţii. Creşterea siguranţei populaţiei şi firmelor se datorează într-o măsură semnificativă şi industriei de securitate privata", a declarat Alina Paul. CEO DO Security vorbeşte şi despre transformarea constantă a industriei de Securitate, care continuă şi în acest an. "Se pune accent tot mai mult pe soluţii integrate de securitate, pe vizibilitate şi pe percepţia multidimensională. De asemenea, avem în vedere tehnologia 5G, care va revolutiona industria sistemelor de securitate şi va permite o flexibilitate si o mobilitate nemaiîntâlnită până acum în domeniu şi soluţiile integrate bazate pe icloud. Distanţarile fizice nu vor mai conta, accesul la informaţile critice se va realiza în timp real, permiţând cele mai bune şi rapide decizii. Dorim să ne extindem la nivel naţional şi să devenim unul dintre jucătorii mari din piaţa de profil românească", a concluzionat Alina Paul.

La nivel general, întreaga piaţă de securitate care include securitatea electronică şi fizică, securitate cibernetică, servicii publice şi private de securitate, depăşeşte o valoare de 191 miliarde euro cu tendinţe similare de creştere pe termen mediu. În întregime, piaţa europeană de securitate angajează peste 3,5 milioane persoane, dintre care 48% sunt în sectorul public de pază şi protecţie (poliţişti) 8% sunt pompieri, iar restul de 44% sunt angajaţi ai unor servicii private. Dintr-o perspectivă globală, Europa ocupa locul doi (25-35%) după Statele Unite care contează pentru cca 40% din piaţa mondială.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb