Allview intră pe piaţa de maşini electrice cu modelul CityZEN

F.D.
Companii / 12 decembrie 2023

Allview intră pe piaţa de maşini electrice cu modelul CityZEN

Allview anunţă lansarea oficială a modelului CityZEN, o maşină electrică dedicată în primul rând traficului urban şi deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani, conform unui comunicat de presă al companiei.

Lansarea marchează extinderea activităţii cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluţii de mobilitate sustenabilă şi accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societăţii şi ale clienţilor.

"Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat şi adaptat continuu la tendinţele globale, pentru a rămâne alături de clienţi şi pentru a le oferi soluţii accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare şi dezvoltare, este esenţial nu doar să identifici domeniile şi industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfăşurare, ci şi să identifici plusul de valoare pe care îl poţi adăuga. Datorită istoriei companiei şi a sinergiilor dintre diferitele activităţi, mărci specializate şi competenţe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piaţa de e-mobility" a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

CityZEN este alegerea ideală pentru şoferii începători, elevii de 16 ani+, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii. Indiferent de scenariu, alegerea noului vehicul electric este câştigătoare.

"Până la momentul lansării oficiale, modelul electric a fost prezentat în diferite contexte, oferindu-ne posibilitatea de a colecta feed-back-ul real al clienţilor. Reacţiile au fost extrem de pozitive, ceea ce ne întăreşte convingerea că acest model va ocupa un loc important în piaţă", a adăugat Marketing Managerul Allview.

CityZEN, oferă dotări de segment superior, rămânând totuşi accesibil. Modelul electric pune la dispoziţie o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort şi siguranţă:

singurul sistem de camere din piaţă, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preţ

centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25" fiecare

comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)

airbag şofer şi caroserie cu întărituri din oţel

sistem detectare presiune pneuri

selector de viteze cu treaptă SPORT

portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă

închidere centralizată cu telecomandă pe cheie

oglinzi retrovizoare electrice

închiderea şi deschiderea geamurilor din telecomandă

Conform Goldman Sachs "Journal of Modern Power Systems and Clean Energy", distanţele zilnice parcurse în majoritatea ţărilor variază în medie între 40 şi 60 km. Astfel, cu un consum de 8 kW/100km şi o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban, CityZEN acoperă cu uşurinţă aceste distanţe, indiferent de traseul clientului.

Design cu atitudine, gata să învingă cele mai mari provocări urbane

La exterior, CityZEN se remarcă printr-un design care atrage priviri, dimensiuni compacte şi culori urbane. Clienţii pot alege dintr-o gamă de patru nuanţe de caroserie: CYAN BREEZE, SEREN GREY, PINK BLOSSOM şi PURE WHITE. Pentru a sporii atractivitatea modelului, bara din faţă integrează perforaţii ce imită cerul înstelat, impunând un nou standard pentru estetica mobilităţii electrice accesibile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb