Alpha Bank achiziţionează operaţiunile de retail ale Orange Money România

F.D.
Bănci-Asigurări / 24 august 2023

Alpha Bank achiziţionează operaţiunile de retail ale Orange Money România

Alpha Bank Romania anunţă semnarea unui contract de transfer de business cu Orange Money România, care se referă la preluarea activităţilor de retail şi care cuprinde portofoliul de clienţi, activele digitale de top (aplicaţia mobilă), portofoliul de carduri de credit şi angajaţii, potrivit unui comunicat al băncii remis Redacţiei.

Conform sursei citate, prin integrarea portofoliului de clienţi Orange Money România, Alpha Bank Romania îşi extinde propria bază de clienţi şi îşi va consolida poziţia pe piaţă. Clienţii Orange Money România vor continua să beneficieze de produsele şi serviciile existente şi în plus vor obţine acces la întreaga gamă de produse şi servicii oferite de Alpha Bank Romania. În acelaşi timp, banca va putea pune la dispoziţia consumatorilor soluţii digitale prin integrarea şi dezvoltarea aplicaţiei de mobil a Orange Money.

"Alpha Bank Romania a îmbinat tradiţia şi inovaţia încă de la începutul activităţii sale, iar această achiziţie face parte din strategia băncii de a-şi consolida poziţia pe piaţă şi de a oferi clienţilor o experienţă digitală superioară. Suntem încântaţi să beneficiem de punctele forte ale Orange Money România şi bucuroşi de oportunitatea de a construi un ecosistem de soluţii digitale pentru clienţii noştri. Gândirea strategică, flexibilitatea şi viziunea pe termen lung a Alpha Bank Romania sunt astfel completate cu o infuzie de agilitate şi expertiză în domeniul serviciilor financiare digitale de top", a declarat Sergiu Oprescu, Preşedinte Executiv al Alpha Bank Romania şi Director General al Reţelei Internaţionale Alpha Bank Group.

Tranzacţia va fi finalizată după obţinerea tuturor aprobărilor din partea autorităţilor implicate şi îndeplinirea condiţiilor precedente obişnuite în aceste situaţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb