"Alpha Bank" România a majorat dobânzile la contul curent

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 noiembrie 2008

"Alpha Bank" România a majorat dobânzile la contul curent

Alpha Bank România a modificat dobânzile oferite pentru Alpha Premier, contul curent pentru persoane fizice care are ataşată o dobândă comparabilă cu cea a unui depozit la termen, a anunţat ieri banca. În plus, economiile clienţilor sunt de acum sporite şi datorită comisionului de retragere 0% care se aplică pentru orice tip de cont curent.

Rata de dobândă pentru contul Alpha Premier este de 12,25% pentru sume în sold de până la un milion de lei, în timp ce pentru sume ce depăşesc acest interval dobânda este de 13,25%. La conturile curente în euro cu sume în sold de până la 1.000.000 euro dobânda este de 3,50%, iar pentru sume mai mari de acest interval, banca oferă o dobândă de 4,25%.

Dobânda se calculează zilnic la soldul contului şi se capitalizează lunar. Contul poate fi deschis în lei sau euro, iar clienţii beneficiază de dobândă pentru orice sumă existentă în cont, fără o limită minimă sau maximă. În plus, veniturile din dobânzile aferente sunt scutite de impozit.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision. Singurul cost aferent acestui produs este comisionul anual de 50 de lei pentru contul în lei şi echivalentul acestei sume pentru contul în euro.

Contul Alpha Premier este însoţit de multiple facilităţi precum cardul AlphaCard Visa Electron fără taxă de emitere şi taxă anuală (dar clientul poate opta şi pentru un alt tip de AlphaCard, fie el de debit sau credit, Visa sau MasterCard).

O altă facilitate oferită este accesul gratuit la Alpha Click serviciul de Internet Banking, prin care clienţii îşi pot verifica disponibilul din cont, inclusiv câştigul lunar obţinut din dobândă şi să efectueze multiple operaţiuni bancare.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier este necesară doar completarea unei cereri şi copia actului de identitate. Produsul este disponibil în toate cele 187 de unităţi ale băncii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb