Alpha Bank România şi-a extins reţeaua de Centre Gold Personal Banking, aceasta cuprinzând acum un total de 30 de locaţii

A.F.
Bănci-Asigurări / 11 ianuarie

Mario Penados, Director Personal Banking şi Customer Data Analysis la Alpha Bank România

Mario Penados, Director Personal Banking şi Customer Data Analysis la Alpha Bank România

Pe parcursul anului 2023, Alpha Bank România a continuat dezvoltarea segmentului Gold Personal Banking, mărindu-şi prezenţa geografică la 30 de locaţii dedicate clienţilor premium, confrom unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, portofoliul de clienţi Gold Personal Banking a crescut constant în ultimii 3 ani, pe două dimensiuni importante: în ceea ce priveşte numărul de clienţi şi valoarea activelor personale administrate de bancă, ambele înregistrând creşteri medii anuale de peste 20%.

Beneficiile de a face parte din segmentul Gold Personal Banking includ accesul la un pachet dedicat de cont curent oferit în condiţii avantajoase, cursuri de schimb valutar competitive şi acces la o gamă largă de produse şi servicii, adecvate nevoilor de economisire şi investiţii ale clienţilor.

Pe lângă produsele de economisire, clienţii Gold Personal Banking pot accesa produse de asigurare de viaţă şi, în funcţie de profilul lor investiţional, produse de pe piaţa de capital, cum ar fi acţiuni, obligaţiuni şi fonduri de investiţii. De asemenea, aceştia pot investi atât pe pieţele de capital locale, cât şi pe cele străine, cum ar fi bursele de valori de la Londra, Frankfurt sau Euronext.

În ceea ce priveşte fondurile de investiţii, Alpha Bank România pune la dispoziţia clienţilor fondurile mutuale Alpha (LUX) Global Funds, înregistrate în Luxemburg, care au o politică de investiţii bazată pe criterii ESG.

Întrucât Alpha Bank România face parte din consorţiul de intermediere a titlurilor de stat emise pentru publicul larg - Fidelis, clienţii Gold Personal Banking pot subscrie, de asemenea, la aceste emisiuni periodice.

"Pe parcursul anului 2023 am deschis noi centre dedicate segmentului Gold Personal Banking, oferta noastră fiind acum disponibilă în 30 de locaţii din 19 oraşe importante din România. Un sondaj de opinie realizat în rândul clienţilor a scos la iveală factori specifici care au adunat aprecierea pentru serviciile noastre, printre care o ofertă de depozite competitivă, o gamă variată de soluţii de investiţii şi prezenţa unui bancher dedicat", a declarat Mario Penados, Director Personal Banking şi Customer Data Analysis la Alpha Bank România.

În ceea ce priveşte motivaţiile care stau la baza alegerii lor de a economisi, cele trei domenii principale citate au fost necesitatea de a menţine o rezervă de numerar pentru situaţii neprevăzute, dorinţa de a-şi păstra statutul financiar actual şi obiectivul de a economisi pentru pensie.

În ceea ce priveşte direcţiile de investiţii, principalele categorii sunt: piaţa imobiliară, titlurile de stat, dar şi instrumentele pieţei de capital sau fondurile mutuale.

Alpha Bank România mulţumeşte tuturor clienţilor Gold Personal Banking pentru încrederea acordată şi continuă să exceleze în oferirea unor servicii de calitate, axate pe nevoile lor financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb