Alpin57Lux îşi consolidează echipa de top management

F.D.
Companii / 19 octombrie 2022

 Mircea Bălan, Director de Marketing Alpin57Lux

Mircea Bălan, Director de Marketing Alpin57Lux

Compania românească de producţie şi distribuţie de îngheţată Alpin57Lux îşi consolidează echipa de top management cu doi executivi cu experienţă internaţională în industria FMCG. Noile angajări vin în sprijinul procesului de consolidare şi de transformare a companiei, astfel încât aceasta să răspundă exigenţelor pieţei de produse convenţionale şi congelate, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Mircea Bălan, specialist cu experienţă în marketing şi brand building în categoria produselor pe bază de plante şi diverse alte categorii de produse alimentare, s-a alăturat echipei Alpin57Lux în calitate de Director de Marketing, în timp ce Ioana Cîtea, un specialist în vânzări cu peste 10 ani de experienţă în Romania, printre care şi categoria îngheţată, este noul Director Modern Trade al Alpin57Lux.

"La scurt timp scurt după ce m-am alăturat echipei Alpin57Lux, alături de colegii din echipele locale şi de la nivel central, dar şi de partenerii noştri apropiaţi, am făcut un salt uriaş înainte, adăugând la experienţa şi cunoştinţele pe care le aveam deja, perspective şi oportunităţi de creştere viitoare. Alpin57Lux este un jucător solid la nivel regional, iar potenţialul său merge dincolo de prezenţa sa geografică, de categoriile de produse şi de ofertele pentru consumatori din acest moment. Atingerea acestui potenţial necesită o echipă puternică şi îndrăzneaţă, atât la nivel local, cât şi internaţional, cu experienţă şi extrem de orientată spre consumator, în toate funcţiile noastre cheie. Salut cu multă căldură venirea lui Mircea şi a Ioanei în Alpin57Lux, parte a Food Union Group. Sunt sigură că vor deveni parte integrantă a echipei noastre şi vor contribui semnificativ atât la dezvoltarea afacerii, cât şi a resurselor umane din organizaţia noastră", spune Natalia Gelshtein-Kishsh, noul CEO al Alpin57Lux.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb