ALTEX deschide un nou magazin în Bacău

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 9 octombrie 2008

ALTEX ROMANIA, liderul pieţei româneşti de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia deschide un nou magazin în Bacău, în incinta complexului Promenada Mall.

"Inaugurăm alaturi de Bel Rom, partenerul nostru tradiţional, un proiect de anvergură în municiupiul Bacău - complexul comercial Promenda Mall. Magazinul ALTEX, deschis în Promenada Mall, impresionează prin suprafaţa generoasă de peste 3400 mp, prin gama foarte largă de produse şi servicii precum şi prin cel mai mic preţ din România garantat.", declară domnul Raul Filip, Director Retail ALTEX ROMANIA.

Oferta ALTEX expusă în noul magazin include peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi entertainment.

Mii de titluri de albume de muzică şi filme, sute de tipuri de televizoare cu ecran LCD sau plasmă, zeci de modele de aparate frigorifice, precum şi zeci de modele de maşini de spălat îi aşteaptă pe băcăuani în noul magazin.

Noutăţi precum produsele Built In - plite de gătit, cuptoare incorporabile, sau frigidere Side By Side sunt disponibile aici în game foarte variate.

Gama de camere foto şi video include peste 60 de tipuri de produse, iar gama de laptop-uri depăşeşte 50 de modele. Toate produsele sunt expuse cu accesoriile necesare prin sistemul Tuch&Try, astfel încât pot fi testate la raft.

În plus, ALTEX oferă o gamă de servicii specializate: disponibilitatea produselor în stoc, posibilitatea testării acestora la raft, service-ul în perioada garanţie şi post garantie este asigurat pentru toate produsele achizitionate, iar transportul produselor voluminoase este gratuit (pe raza orasului).

De asemenea, ALTEX ofera clientilor consultanta privind caracteristicile tehnologice, verificarea produsului, instalarea acestuia, precum si consultanta post vanzare prin serviciul Relatii Clienti disponibil 7 zile din 7.

Serviciile de comunicatii sunt o alta componenta importanta a ofertei ALTEX, in magazin sunt disponibile: abonamente Internet mobil, servicii Orange, reincarcare electronica pentru diverse tipuri de cartele valorice.

ALTEX Bacau ofera o serie de servicii flexibile de finantare: clientii pot achita produsele prin credit doar pe baza buletinului/cartii de identitate sau pot beneficia de alte servicii de creditare foarte avantajoase.

Un alt serviciu de finantare deosebit de avantajos il reprezinta serviciul promotional "20 de rate fara costuri" oferit pentru produsele PHILIPS, ZANUSSI, ELECTROLUX, AEG, MYRIA, TELETECH (avans 0%, dobanda 0%, comision de acordare 0%, DAE 0%). Oferta de creditare este disponibila in perioada 09 octombrie - 15 octombrie 2008.

In noul magazin va fi disponibil, de asemenea, Creditul Usor si Simplu oferit de CREDEX, compania de servicii financiare a grupului ALTEX ROMANIA. Prin intermediul acestuia clientii pot achizitiona produse in rate pe o perioada intre 6 si 60 de luni, beneficiand de 0% dobanda, 0% comision de acordare, 0% avans si doar 1% comision lunar, cu DAE 22,33%.

Investitia pentru deschiderea noului magazin ALTEX se ridica la aproximativ 1 milion euro si a presupus crearea a 60 de noi locuri de munca.

Detalii privind campaniile promotionale sunt disponibile in magazin.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine ALTEX si 17 magazine MEDIA GALAXY.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb