Amway anunţă vânzări de 11,8 miliarde de dolari

G.S.
Companii / 11 februarie 2014

Compania Amway a anunţat, astăzi, vânzări de 11,8 miliarde de dolari la nivel global, pentru anul 2013, se arată într-un comunicat de presă.

"Motorul din spatele acestor realizări extraordinare este reprezentat de reţeaua noastră de Întreprinzători Amway, susţinută de munca celor 21.000 de angajaţi pe care îi avem la nivel global", au declarat directorul consiliului de administraţie Amway, Steve Van Andel şi preşedintele Amway Doug DeVos într-o declaraţie comună.

"Cifrele de anul trecut depăşesc valoarea celor din 2012 de 11,3 miliarde de dolari, continuând astfel o perioadă de creştere extraordinară, subliniată de nivelul ascendent al vânzărilor anuale din ultimii şapte ani consecutivi. Rezultatele anuale ale companiei includ veniturile provenite din vânzări directe precum şi din alte active ale companiei", potrivit sursei citate.

Produsele de nutriţie au continuat să fie pentru Amway categoria cu cel mai ridicat nivel de vânzări, în timp ce şi produsele pentru înfrumuseţare au înregistrat de asemenea rezultate foarte bune,

Compania precizează că investiţiile sale în extinderea reţelei de facilităţi de producţie şi de centre de cercetare şi dezvoltare la nivel global depăşesc 375 de milioane de dolari. Această expansiune include construirea de noi centre de producţie pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în Washington, California şi Michigan, precum şi în India, dar şi construcţia a două centre de cercetare şi dezvoltare în China, respectiv în Coreea de Sud. Ca parte a acestui proces de extindere sunt planificate de asemenea unităţi de producţie în Vietnam şi China.

Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos şi Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă produse şi oportunităţi de afaceri susţinute de o reţea globală de agribusiness, producţie, logistică şi aprovizionare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb