ANAA organizează conferinţa " Împreună pentru o Europă competitivă, favorabilă incluziunii"

A.B.
Comunicate de presă / 14 decembrie 2020

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) organizează conferinţa "ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ COMPETITIVĂ, FAVORABILĂ INCLUZIUNII!" care va avea loc Marţi, 15 decembrie 2020, începând cu ora 15:00. În cadrul evenimentului, se va dezbate calea de urmat în vederea integrării în Europa competitivă, favorabilă incluziunii, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Excelenţei Sale doamna Siri Beate BARRY ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti alături de speakeri invitati din 5 ţări partenere, Ungaria, Serbia, Norvegia, Romania si Republica Moldova. Aceasta este a doua conferinţă din cadrul proiectului WINGATE, prima a avut loc în data de 09 noiembrie, în Ungaria.

Evenimentul va avea loc online prin platforma ZOOM şi va fi transmis live pe Facebook.

Într-o perioadă de mutaţii geopolitice şi de intensificare a concurenţei la nivel mondial, Europa a decis să stimuleze competitivitatea şi incluziunea bazându-se pe o nouă strategie menită să ajute industria europeană să conducă tranziţia dublă către neutralitatea climatică şi către poziţia de lider în domeniul digital. Acest lucru este mai important ca niciodată, având în vedere că Europa a pornit pe calea unei tranziţii verzi şi digitale ambiţioase într-o lume din ce în ce mai instabilă şi mai imprevizibilă.

Cristina CHIRIAC, preşedinte ANAA, a declarat: "În acest context, România competitivă trebuie să ofere o viziune care să furnizeze măsuri de acţiuni menite să creeze o dezvoltare economică durabilă şi sustenabilă. Prin acest proiect ambitios, WINGATE, ne dorim să sporim numărul firmelor conduse de femei în domenii de interes precum inovarea, contribuind la competitivitate şi la oportunităţi egale. Traversăm o perioadă de schimbări majore la nivelul economiilor lumii şi este nevoie de o nouă abordare a dezvoltării unui nou flux de întreprinderi inovatoare fondate împreună de femei şi investitori bărbaţi. Cred în puterea de muncă, dăruire şi implicare a femeilor antreprenor într-o economie digitală aflată într-o continuă dinamică".

Evenimentul face parte din proiectul WINGATE şi îşi propune să ajute femeile antreprenor şi business angels în creşterea şi dezvoltarea lor. Partenerii proiectului sunt: SKC-Consulting (Ungaria) - partener principal, Serbian Venture Network (Serbia), Women Business Angels (Ungaria), Kvinner i Business (Norvegia) şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor din România, care acoperă şi Republica Moldova.

Proiectul "Wingate" este finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin intermediul Fondului de granturi SEE şi Norvegia pentru cooperare regională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb