ANALIZĂ WBS Europa - jurnal bursier - 1 noiembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 2 noiembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele europene au evoluat mixt astăzi, cu un început de sesiune pozitiv datorat datelor macroeconomice peste aşteptări privind creşterea sectorului de producţie din China, urmat de reveniri chiar până sub valorile de închidere de ieri în paralel cu scăderea cotaţiei EURUSD. Sectorul de exploatare a materiilor prime a realizat cea mai mare creştere a zilei, indicele Stoxx 600 Basic Resources avansând astăzi cu 1.26% datorită avansului companiilor miniere de pe piaţa londoneză. La polul opus, indicele Stoxx 600 Banks a coborât cu 0.81%, declinul fiind datorat în principal evoluţiilor negative ale băncilor din Grecia şi Spania.

    Sectorul de producţie industrială din Elveţia a înregistrat în octombrie cel mai scăzut ritm de creştere din ultimele opt luni, fiind afectat negativ de impactul creşterii cotaţiei francului elveţian asupra exporturilor. Indicele SVME PMI al activităţii sectorului calculat de Credit Suisse a scăzut la 59.2 de la 59.7 în septembrie (ajustat sezonier), al treilea declin lunar consecutiv.

    Indicele activităţii de producţie industrială din Marea Britanie publicat de Markit Economics a crescut în mod neaşteptat în octombrie la 54.9 de la 53.5 în septembrie.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb