ANALIZĂ WBS Europa - jurnal bursier - 20 septembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 21 septembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele europene au înregistrat astăzi creşteri importante, venite în majoritate după deschiderea pieţelor americane. Creşterile au fost generalizate, însă cele mai mari aprecieri au fost realizate de acţiunile financiare, după anunţul de către National Bureau of Economic Research privind încheierea recesiunii în SUA în iunie 2009, şi de cele ale companiilor petroliere, în contextul anunţului BP privind sigilarea definitivă a puţului de forare Macondo din Golful Mexic.

    Obligaţiunile guvernamentale ale Irlandei şi Portugaliei au continuat să scadă şi astăzi, aducând diferenţa de randament a notelor de 10 ani faţă de bund-urile germane similare la noi niveluri record.

    Preţurile cerute pentru locuinţe în Marea Britanie au scăzut în septembrie pentru a treia lună consecutiv, conform datelor publicate de Rightmove Plc. Scăderea de 1,1% a redus la jumătate creşterea de preţuri înregistrată în 2010. Cauzele acestei evoluţii negative sunt creşterea numărului de locuinţe oferite spre vânzare, alături de scăderea numărului de credite ipotecare acordate de bănci.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb