Analiză WBS Europa - jurnal bursier - 9 iulie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 10 iulie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele europene au încheiat săptămâna în creştere, indicele DJ Stoxx 600 înregistrând cel mai mare avans săptămânal din ultimul an. Cele mai importante creşteri au fost realizate de sectorul minier, care a avansat în medie cu aproape două procente în urma creşterii

    preţurilor la materii prime - preţul contractelor futures pentru cupru a înregistrat astăzi a cincea sesiune de creşteri din ultimele şase zile pe bursa londoneză a metalelor.

    Nivelul preţurilor de producţie din Marea Britanie a scăzut în luna iunie în mod neaşteptat, pentru prima dată în ultimul an şi jumătate, datorită în principal reducerii costurilor de energie. Declinul lunar a fost de 0.3%, faţă de aşteptările medii ale economiştilor care indicaseră o creştere de 0.1%. Într-un raport separat, creşterea nivelului importurilor a condus în luna mai la un avans neaşteptat al deficitului comercial al Marii Britanii, care a atins 8.06 miliarde de lire, faţă de 7.41 miliarde în aprilie. Producţia industrială din Franţa a crescut în luna mai cu 0.5% (excluzând utilităţile) faţă de luna aprilie, ajutat de avansul vânzărilor industriei auto.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb