Analiză WBS Jurnal bursier - SUA 22 februarie

WBS
Ziarul BURSA #Internaţional #Jurnal Bursier / 23 februarie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani s-au depreciat usor luni, scaderile din sectorul energetic contrabalansand cresterile din sectorul financiar. Preturile pentru gazul natural si diverse metale s-au depreciat ieri, ca urma a intaririi dolarului fata de moneda Euro, iar actiunile din sectorul energetic au scazut in medie cu 1,3%. Totusi, pretul barilului de petrol s-a mentinut peste nivelul de $80.

    Actiunile din sectorul financiar s-au apreciat in medie de 1,14%. Presedintele Rezervei Federale, Ben Bernanke, isi va prezenta miercuri si joi raportul semestrial in fata Congresului, analistii preconizand ca Bernanke va semnala mentinerea nivelului dobanzii la care bancile se imprumuta intre ele prin Rezerva Federala, pe fondul unei pietei a muncii inca slabita.

    Investitorul Marc Faber, cunoscut pentru precizia rapoartelor sale "Doom, Boom & Gloom", a declarat ieri ca se asteapta ca indicele S&P 500 sa inchida anul 2010 sub nivelul de inceput al anului, dar ca, in cazul unei scaderi de peste 15%, bancile centrale si guvernele vor interveni cu noi masuri de stimulare a economiei.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb