Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 10 decembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 13 decembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inregistrat cresteri vineri, pe fondul datelor macroeconomice pozitive si a anuntului de marire a dividendului trimestrial platit de General Electric.

    Indicele U of Michigan al increderii consumatorilor americani a crescut in luna decembrie la 74,2, cea mai ridicata valoare de ultimele sase luni. Analistii asteptau o crestere mai usoara, de la 71,6 la 72,5. In ciuda cresterii generalizate din piata de capital - totii

    indicii sectoriali au inchis sedinta pe plus - indicele volatilitatii a crescut usor ieri, aflandu-se totusi in apropierea minimelor ultimelor opt luni. Investitorii nu au reactionat la stirile din China precum in alte situatii similare din trecut. Autoritatile chineze au anuntat vineri ca vor mari rezervele minime obligatorii cu 0,5%, dupa ce datele privind creditarea si surplusul comercial au aratat ca nivelul inflatiei s-ar putea mari in urmatoare perioada. Cea mai buna evolutie a fost inregistrata in sectorul industrial, indicele sectorial crescand cu 1,03%, dupa ce General Electric a decis marirea dividendului trimestrial de la 12 centi la 14 centi. Aceasta este a doua marire de dividend pe care GE o anunta in acest an.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb