Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 11 mai

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 12 mai 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au scazut usor ieri, pe fondul deprecierilor inregistrate in piata marfurilor. Dupa ce raportul lunar privind inflatia in China a aratat ca aceasta s-a accelerat, probabilitatea unor noi masuri de restrictionare a creditului in China a crescut, afectand estimarile pentru cererea de materii prime. Pretul barilului de petrol a scazut cu circa 0,5%, tranzactionand temporar sub $76. In schimb, uncia de aur s-a apreciat cu 2,5%, inregistrand in timpul sesiunii un nou maxim nominal.

    Sectoarele cu scaderile cele mai mari au fost cel financiar (-0,48%), cel energetic (-0,79%) si cel al producatorilor de materii prime (-1,11%). Moneda Euro si-a continuat deprecierea fata de dolarul

    american, cotatia EURUSD ajungand iarasi sub nivelul de 1,27, pe fondul temerilor ca planul lansat de Uniunea Europeana si Fondul Monetar International nu va fi suficient pentru rezolvarea crizei datoriilor publice. Volatilitatea s-a aflat in scadere ieri, indicele VIX pierzand 1,8% din valoare, pana la 28,32, dupa ce joia trecuta a trecut temporar peste nivelul de 40 de puncte, nivel nemaiintalnit din aprilie 2009.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb