ANALIZĂ WBS SUA - jurnal bursier - 28 decembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 29 decembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au înregistrat marţi evoluţii predominant pozitive, în pofida rezultatelor macroeconomice sub aşteptări ale zilei. Creşterile de pe pieţele de acţiuni au fost corelate cu o scădere a cotaţiilor obligaţiunilor guvernamentale americane în urma vânzării de note la termen de cinci ani are a înregistrat cel mai scăzut raport cerere/ofertă din ultimele şase luni, de doar 2.61. Randamentul oferit pentru notele la 5 ani a fost de 2.149%, faţă de 1.411% pentru oferta similară de la sfârşitul lunii noiembrie, cea mai mare creştere lunară din ultimii şapte ani.

    Indicele S&P/Case-Shiller a indicat o scădere mai mare decât aşteptările a valorii proprietăţilor imobiliare în luna octombrie, declinul anual înregistrat pentru media celor mai importante 20 de zone metropolitane fiind de 0.8%, faţă de aşteptările de -0.2% ale analiştilor economici.

    Preţul locuinţelor va rămâne probabil scăzut şi în 2011 datorită numărului mare de proprietăţi executate silit care nu au intrat încă la vânzare pe piaţa imobiliară. Indicele de încredere a consumatorilor americani publicat de Conference Board a scăzut în decembrie în mod neaşteptat până la 52.5, sub cea mai pesimistă estimare a analiştilor, contrazicând maximul realizat de indicele similar publicat de Universitatea Michigan.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb