Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 5 noiembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 8 noiembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut usor vineri, dupa un raport surprinzator de bun privind piata muncii. Numarul locurilor de munca a crescut cu 151.000 in luna octombrie, peste estimarile analistilor, de 60.000. Sectorul privat a adaugat 159.000 locuri de munca, in timp ce analistii preconizau o crestere de doar 80.000.

    Sectorul financiar a inregistrat cele mai mari cresteri, investitorii fiind atrasi de posibilitatea cresterii dividendelor companiilor din sector. Actiunile Massey Energy, una din cele mai mari companii americani de minerit, au crescut cu 11,2%, dupa ce Wall Street Journal a raportat ca Alpha Natural Resources se afla in discutii avansate pentru preluarea companiei. Chiar si asa, actiunile Massey se afla cu peste 10% sub maximul stabilit in luna aprilie, inainte ca un accident la o mina detinuta de companie sa provoace

    moartea a 29 de mineri. Actiunile Kraft Foods au scazut cu 2,2%, dupa ce compania a anuntat vanzari trimestriale sub estimarile analistilor. Dolarul american s-a intarit fata de moneda Euro, pe fondul cresterii costului de asigurare a obligatiunilor de stat din Irlanda si Spania.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb