ANAT şi agenţiile de turism membre vor fi prezente la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

G.D.
Companii / 9 noiembrie 2022

ANAT şi agenţiile de turism membre vor fi prezente la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) va fi prezentă cu stand la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), care va fi găzduit de Pavilionul B1 al ROMEXPO de mâine (10 noiembrie) până duminică (13 noiembrie), alături de mai multe agenţii de turism membre şi de membri asociaţi, conform unui comunicat remis redacţiei. Amintim că ANAT este partener fondator al târgului de turism de la ROMEXPO încă de la prima ediţie, care a avut loc în aprilie 1999.

Potrivit sursei citate, accesul este gratuit iar programul de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00 între 10 şi 12 noiembrie şi între orele 10.00 şi 16.00 pe 13 noiembrie.

La actuala ediţie a TTR, agenţiile de turism promovează ofertele tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinaţii externe, cât şi pentru litoralul românesc, alături de alte oferte speciale cu reduceri consistente lansate cu ocazia târgului de turism. De asemenea, agenţiile promovează şi ofertele rămase pentru sărbătorile şi pentru sezonul de iarnă.

ANAT estimează o creştere a cererii pentru rezervările tip early booking faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (luna octombrie şi începutul lunii noiembrie). Reducerile tip early booking sunt cuprinse între 10% şi 45%, în funcţie de transport, de unitatea de cazare şi de destinaţie ori în funcţie de tipul pachetului turistic - individual sau operat cu curse charter. Printre destinaţiile promovate cu oferte early booking se numără litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Cipru, Malta, Tunisia şi Egipt, subliniază sursa citată.

De asemenea, vizitatorii TTR pot achiziţiona pachete turistice de sărbători şi pentru sezonul de iarnă pentru România (staţiuni de ski, staţiuni balneoclimaterice, pensiuni rurale) dar şi pentru destinaţii precum Egipt, Dubai, Thailanda, Indonezia (Bali), Singapore, Malaezia, Turcia (Antalya), Franţa (Coasta de Azur), Israel, Iordania, Malta, Tunisia, Maroc, Zanzibar, Maldive, Mauritius sau Finlanda (Laponia) ori circuite pentru Turcia, Grecia sau alte ţări europene. Printre cele mai solicitate capitale pentru Crăciun şi Revelion se numără Paris, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Istanbul, Atena şi Barcelona.

"Este o mare bucurie pentru noi reluarea târgurilor şi în special a Târgului de Turism al României. Sunt reduceri, sunt oferte speciale şi aşteptăm cu drag să fim asaltaţi de turişti", declară Alin Burcea, prim vicepreşedinte ANAT.

În această perioadă, încă o veste bună pentru turişti. În urma târgului de turism de la Londra (World Travel Market) apar noi semne de relaxare pentru diverse destinaţii, precum Emiratele Arabe Unite, care au eliminat orice restricţie, şi este posibil să urmeze mai multe ţări din Extremul Orient, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb