ANDREI BACIU: "Vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2"

G.B
Miscellanea / 21 iunie 2021

"Vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2"

Vaccinurile protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2, a afirmat astăzi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, printr-o postare pe Facebook.

"Vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2! Un studiu britanic publicat în revista medicală 'The Lancet' arată că persoanele imunizate (schema completă) cu serurile Pfizer/BioNTech şi Oxford/AstraZeneca au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta (India) a noului coronavirus", se arată în postare.

Conform secretarului de stat, este important că organismul produce anticorpii necesari şi recunoaşte această mutaţie a coronavirusului.

"Din păcate, în România sunt deja 35 de persoane infectate cu varianta Delta a tulpinii virale SARS-Cov2", transmite secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. de aproape o suta de ani de cand se fac vaccinari impotriva gripei si a atator boli respiratorii , acestea nu au disparut din simplul motiv ca , vaccinul se face in anul respectiv impotriva unui virus si se distribuie peste un an cand acesta produce mutatii si apar alte tulpini , deci vaccinul are acelasi efect ca o frectie la un picior de lemn .in schimb este o metoda buna ca si cea cu testarea de a aduce profituri grase big pharma . vaccinurile facute cum trebuie pentru boli precum poliomelita sau alte boli grave si-au dovedit eficacitatea si au dus la eradicarea acestor boli . nu este cazul la cele pentru gripa si mai ales cel pentru covid facut la repezeala si nejustificat pentru numarul redus de morti ( la noi in jur de 200 in aproape 2 ani ) .pana acum cand nu se luau aceste restrictii stupide si ridicole , cu statul in casa , masti peste masti , situatia era mai buna si nici economia distrusa , cu aceste asa zise preventii este mai rau , sau altfel ,aceasta mascarada are alt scop , nu-l mai spun ca se vede si fara sa-l spun eu . stati in casa si va fi bine , antena 3 , luati-va dupa ea !

    1. Sanse de 6 ori mai mari sa se imbolnaveasca de noile tulpini! Restul e propaganda de vaxer! Doar vaccinurile bune au avut efect!

      Nu sta In fata lamelei si a microscopului! Poate doar ca Elena Ceausescu, fiind tovaras de renume mondial In ale epidemiologiei! Nici nu are unde! In Romania nu exista laboratoare sofisticate!

    ... am fost întrebat, întinzându-mi-se un formular de tombolă : '" Sunteți vaccinat ?'"

    Am întrebat : '"se dau bilete cu preț redus pentru vaccinați ?!"'  

    Dar imediat i-am răspuns d-nei casiere : "Nu, eu am imunitate pe altă cale... de mine nu se lipește nici un COV,id... zilnic consum o bere neagră ș'un COV,rig'".

    1. Am scris anul trecut aici : '"COVid -ul 19 de Wuhan este verișor primar cu COVrig -ul românesc tradițional.Dar m-am înșelat, ei sunt... dușmani de moarte !!

      Notă. În ianuarie 2021, la Prima TV, Cronica cârcotașilor și Starea Nației a lui Pătraru au preluat termenul COV.rig. ( de aici, deci și ei citesc Bursa ! ).  

      ... acum înainte de a se da stingerea la Rahova City-Zăvor, căci vreau s-o

      apuce... Jupanu, știrea asta ; el cel nevinovat priponit acolo ,singurul deținut cu dosar politic din țară... dar să sperăm că nu și ultimul.  

      Despre COV.rig ,a zis el la Congresul acela când a fost Re-Ales... doar întrebând : '"Vreți să mai fiu președintele vostru ??" 

      Atunci, cică ar fi urmat să divulge el,  

      --membrilor numai--, ideologia și linia strategică a Partidului : 

      "' Noi, PDS - ul, nu am considerat / nu tratăm România ca pe o vacă de muls, tovarăși ! Am văzut-o ca un uriaș covrig. Priviți harta, e un covrig perfect desenat... și ne-am pornit pe jaf, să-l înfulecăm pe tot. Dar și poporului, iată, că i-am lăsat ceva ... gaura întreagă !

    Mananci cacat expirat

    Baciu minte.

    Cititi cu atentie aceasta stire. Doar un caz de infectare este produs de tulpina originala pe care au fost testate clinic si Pfizerul. La nivel de tehnologie sunt foarte putine diferente intre Curevac si Pfizer/Moderna. Tot mRNA, aceeasi proteina codata. 

    Ce ne spune de fapt acest articol? Ca vaccinurile Pfizer si Moderna sunt in realitate foarte slabe in fata noilor variante, nu asa cum ne comunica mincinos PFizer ca a "testat" si este eficient. Aiurea.  

    Acesta este primul rezultat de eficacitate publicat de compania germană CureVac, care desfăşoară în această perioadă faza finală a studiilor sale clinice pe scară largă, realizate pe un grup de aproximativ 40.000 de voluntari în Europa şi America Latină. 

    Deocamdată, 134 de cazuri de voluntari care au contractat COVID-19 au fost analizate, potrivit aceluiaşi comunicat, iar 124 au fost secvenţiate pentru a identifica variantele aflate la originea fiecăreia dintre infecţii. Un singur caz s-a dovedit a fi tulpina originală a virusului SARS-CoV-2, în timp ce "mai mult de jumătate dintre cazuri (57%)" au fost produse de variante considerate îngrijorătoare de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). 

    Compania CureVac, cu sediul în oraşul Tubingen, era considerată la începutul pandemiei de COVID-19 unul dintre cei mai promiţători producători farmaceutici prin prisma şanselor de a dezvolta un vaccin eficient. 

    Intre Curevac si Pfizer sunt foarte mici deosebiri. Cert este ca folosesc EXACT ACEEASI proteina Spike. Nu mai credeti mincinosii de la Pfizer. Vaccinurile nu fac mare branza contra noilor variante. Continuati sa va protejati ca si pana acum. Igiena in primul rand. Igiena mucoaselor. 

    1. ... n-am înțeles cum să ne protejăm. Ați încheiat incomplet cu : "ca până acum, igiena în primul rând și mucoasele".

      Mai sus la #. 1. ora 12:56... ne-ați sfătuit să stăm în case că va fi bine! Despre mască nimic-nimic ... nici la interior, nici la exterior... iar cu distanțarea fizică, se vede că vreți să ne decimați...cu sfatul :  

      "'luați-va după ea ! , antena 3"'.

      (doar nu o să vă lepădați de comentatorul .1. ,că ar fi altul).  

      *Proletari din ambele tabere politice, vaccinați sau nevaccinați...feriți-vă!* Păstrați distanța fizică față de TV Latrina 3 și rTV a'lu'Ghiță... ieșiți în stradă și cereți OTV -ul !!!

      asta cu statul in casa e la misto , sa-si aduca aminte oamenii cand facea gadea spume la gura la cei impotriva vaccinului !

      Am înțeles, mulțumesc!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb