ANDREI GEREA ÎL CRITICĂ PE TĂRICEANU PENTRU CĂ A NEGOCIAT CU PSD:  "Inacceptabil, trebuie să oprim aceste piruete politice"

I.M.
Politică / 6 februarie 2020

"Inacceptabil, trebuie să oprim aceste piruete politice"

Andrei Gerea, fost ministru al Energiei şi şeful ALDE Bucureşti, îl critică pe preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru negocierile duse cu liderii PSD după moţiunea de cenzură care a dărâmat guvernul Orban.

"Ieri, imediat după votul pe moţiune, am aflat cu surprindere şi dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu iniţiatorii moţiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuţie. Pregătea o alianţă politică alături de cei de care ne-am despărţit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni şi să revii alături de cei de care te-ai despărţit acum 5 luni", a scris Andrei Gerea pe Facebook.

Şeful ALDE Bucureşti a continuat pe acelaşi ton dur, fapt neobişnuit în interiorul ALDE, un partid în care au fost extrem de rare nemulţumirile expuse public: "Este inacceptabilă continuarea aceluiaşi joc care a dus ALDE în situaţia actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung şir de piruiete, iar preţul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruiete politice. A sta la masă cu cei care au iniţiat moţiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Are dreptate. Cum ALDE este pe farasul istoriei trebuie neaparat sa inceteze "piruetele" politice. Eu as incepe cu incetarea discursurilor unor personaje de trista amintire, ca acest personaj...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb