ANG Luxury Properties anunţă un complex premium în valoare de 36 milioane de euro

F.D.
Companii / 7 noiembrie 2022

ANG Luxury Properties anunţă un complex premium în valoare de 36 milioane de euro

ANG Luxury Properties anunţă proiectul Grand Chalet. Este un complex premium construit pe filosofia trecerii din starea urbană în starea de relaxare. Arhitectura acestuia este specifică zonei de munte, cu o puternică influenţă din marile staţiuni de schi ale Europei. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 36 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, Grand Chalet înseamnă trei etape dezvoltate gradual. În prima fază sunt cuprinse şapte clădiri alcătuite din apartamente cu două camere, a căror arhitectură reflectă luxul modern şi care cuprinde o serie de facilităţi precum centru SPA, grădini private, staţii de încărcare electrice, zonă de joacă pentru copii în exterior şi interior, zonă de agrement în aer liber, dar şi sistem smart control şi zone de lobby pentru fiecare vilă.

Planul este ca fiecare clădire să fie mobilată la standarde de minimum patru stele pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care doresc să vină în Poiana Braşov şi să se bucure de un confort la cel mai ridicat nivel.

Independent de implementarea proiectului şi rezultatul final, ANG Luxury Properties anunţă că preţurile la Grand Chalet sunt extrem de accesibile, cu un ePayment plan extins pe 18 luni. De asemenea, randamentul şi aprecierea aparthotelurilor la finalizarea primei faze este de 30%, ceea ce denotă că este o zonă în care cerea este considerabilă şi produsul este unul unicat. ANG Luxury Properties este în discuţii şi cu o companie specializată în industria hotelieră care va gestiona şi va pune la dispoziţie servicii de concierge.

"Amplasarea, detaliile de excelenţă şi rafinament vor fi cartea de vizită pentru Grand Chalet. Rezultatul se reflectă în apartamentele premium disponibile într-o locaţie aparte, creând o atmosferă ideala pentru petrecerea timpului liber. Este un plan pe care îl punem în aplicare şi pentru că ne dorim să susţinem promovarea locaţiilor deosebite din România. Astfel de proiecte sunt esenţiale la noi în ţară şi noi încurajăm dezvoltatori să se orienteze către locaţiile frumoase şi să realizeze astfel de proiecte", a declarat Nicoleta Manea, cofondatoare.

Cât priveşte componenta de investitori, ANG Luxury Properties subliniază că există două categorii: cei care preferă să meargă la sigur, cu investiţii în România. Grand Chalet se bucură de un interes mare din partea acestora şi există deja un investitor străin care a cumpărat o clădire întreagă cu o valoare de 2,5 milioane de euro. Sunt apoi cei care preferă investiţiile în Dubai sau alte locaţii din Europa şi cel mai des o fac pentru că îşi doresc să-şi diversifice portofoliul şi chiar să testeze o piaţă diferită, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb