Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului

Comunicate de presă / 17 octombrie

Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului

Angajatori de TOP Bucureşti, cel mai mare eveniment de carieră din România, va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Organizat din 2006, evenimentul de carieră Angajatori de TOP va reuni 7.000 de joburi, peste 100 de companii şi peste 7.000 de participanţi.

Pe lângă oportunităţile profesionale şi ocazia de a se conecta cu potenţialii angajatori, vizitatorii vor avea şansa să participe la prima Academie de Carieră din ţară. În plus, noutatea ediţiei din această toamnă constă în cele 6 servicii de consiliere în carieră.

Vineri şi sâmbătă, pe 25-26 octombrie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot discuta cu peste 100 de angajatori din domenii variate de activitate. Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma şi Automotive sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate domenii în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP.

Printre companiile care au confirmat prezenţa se numără: BAT Romania - în calitate de Partener Principal, alături de: Renault Group Romania, Valoris, PENNY., Siemens Energy, Mega Image, Omniasig, AECOM, Finastra, Danone, futurenet, Apa Nova, Concentrix, ADP Romania, ABA - Austrian Business Agency, Baker Tilly, Evolution Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Prysmian, Hornbach, SG GSC (Societe Generale Global Solution Centre), EY Romania, Decathlon Romania, Ericsson, Bunge Romania, MHP - A Porsche Company, HPE (Hewlett Packard Enterprise), United Recruitment, Mondelez International, Pilot Runway, Veeam Software, Interbrands Orbico, SLB Romania, Peek&Cloppenburg, TELUS Digital, Imobiliare.ro Finance, Serviciile de Telecomunicatii Speciale, McDonald's in Romania, KPMG in Romania, ING Bank Romania, PPC Romania, PepsiCo, BCR, HazelHeartwood, Wizz Air, Raiffeisen Bank, Honeywell, VESTAS ROMANIA, Genpact, Allianz Trade, Froo, LPP Romania Fashion, DSU FiiPregatit.ro, Parfumerie Douglas Romania, GE Vernova şi multe altele.

"Am ales să participăm la Angajatori de TOP deoarece este cel mai mare eveniment de carieră din ţară. De-a lungul timpului, am avut ocazia să ne întâlnim viitorii colegi chiar la standul BAT.

BAT are 3 entităţi în România: BAT GBS (Global Business Solutions), BAT Trading - entitate responsabilă în principal de marketing şi comercializarea produselor, şi BAT Investment - fabrica din Ploieşti.

În această toamnă, BAT GBS recrutează atât pentru poziţii entry-level, cât şi junior sau middle management în Finance (în departamentele Order to Cash, Accounts Payable, Planning and Reporting, General Ledger, Master Data şi Procurement) şi profesionişti în HR (pentru echipele de Employee Services, Global Mobility şi Recruitment).

Pentru BAT Trading căutăm colegi de la junior entry-level la senior managers în departamente precum Marketing, Vânzări, Resurse Umane, Legal, Financiar precum şi alte funcţiuni suport.

În plus, fabrica din Ploieşti continuă expansiunea cu roluri de operatori, ingineri şi în departamentele de producţie, inginerie şi supply chain." - Oana Cojocaru, Employer Branding Specialist @BAT Romania

"Corporaţiile internaţionale ştiu să îşi gestioneze foarte bine brandul de angajator, cunosc importanţa prezenţei lor în cadrul unui eveniment de carieră şi au echipe mari în zona de resurse umane. Peste 400 de specialişti în recrutare vor fi prezenţi în cele 2 zile la Angajatori de TOP Bucureşti pentru a oferi detalii despre cele 7.000 de oportunităţi de carieră pe care le au deschise. Nevoia de recrutare în această toamnă este atât pentru joburi middle, senior level şi poziţii de management, precum şi pentru poziţiile de internship sau locurile de muncă entry-level. Pe lângă oportunităţile de carieră, candidaţii au acces la cea mai variată gamă de resurse pentru dezvoltarea profesională prin accesul gratuit la Academia de carieră, workshopuri şi cele 6 noi servicii de consiliere profesională gândite special pentru a răspunde nevoilor candidaţilor." - Alexandra Tudor, Project Manager Angajatori de TOP Bucureşti

În această toamnă, Angajatori de TOP Bucureşti oferă, în premieră, 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenţi profesionişti din Resurse Umane. Candidaţii pot descoperi care sunt strategiile pe care le pot adopta pentru a parcurge cu succes provocările profesionale, indiferent de etapa în care se află.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9720
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5778
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2956
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9484
Gram de aur (XAU)Gram de aur394.4609

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb