ANIMMC a selectat Finansbank pentru finanţarea IMM-urilor prin programul de susţinere a investiţiilor

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 iulie 2005

Agenţia Naţională pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie a selectat Finansbank România ca bancă finanţatoare pentru aplicarea, în 2005, a Programului naţional multianual pe perioada 2002 - 2005 de susţinere a investiţiilor realizate de către întreprinderi nou înfiinţate şi microîntreprinderi, precum şi a investiţiilor de modernizare şi retehnologizare a întreprinderilor mici şi mijlocii, se arată într-un comunicat de presă.

Conform criteriilor de eligibilitate ale ANIMMC, prin Program pot fi finanţate numai societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea de cel puţin un an în unul din cele 13 sectoare prioritare ale economiei naţionale şi care solicită finanţarea pentru active fixe, brevete şi licenţe, modernizare şi retehnologizare.

Prin derularea acestui Program de susţinere a investiţiilor realizate de întreprinderile nou înfiinţate, precum şi de întreprinderile mici şi mijlocii, Finansbank îşi asumă rolul de finanţator al IMM-urilor din România.

"Finansbank, împreună cu ANIMMC, au devenit partenere în derularea unui Program de susţinere a dezvoltării activităţii întreprinderilor nou-înfiinţate, micro-întreprinderilor, precum şi a întreprinderilor mici şi mijlocii. Pentru Finansbank acest moment reprezintă un nou pas în procesul de consolidare a rolului său de finanţator al IMM-urilor din România", a declarat Tamer Ozatakul, preşedintele Finans-bank România.

Prin intermediul acestui Program, beneficiarii declaraţi eligibili de catre ANIMMC şi Finansbank îşi vor putea finanţa proiecte de investiţie pe maximum cinci ani, evaluarea dosarelor fiind făcută pe principiul "primul venit, primul servit". Programul are ca dată limită de aprobare a cererilor de finanţare ziua de 9 decembrie 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb