AnTanTe şi LOOR JEWELRY aduc culoare în luna august, la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan

A.F.
Companii / 9 august

AnTanTe şi LOOR JEWELRY aduc culoare în luna august, la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan

Bucureşti Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, invită pasionaţii de fashion să descopere creatorii români care ajung în luna august la Designers Boutique, conform unui comunicat remis redacţiei.

AnTanTe Design şi LOOR JEWELRY revin în pop-up store-ul din inima capitalei cu o colecţie de articole pline de feminitate şi prospeţime, care promit să aducă culoare în ultima lună a sezonului estival.

Raluca Văleanu şi Ioana Vlăsceanu scriu din 2009 povestea brandului AnTanTe Design, creând cu pasiune articole vestimentare unicat sau în serii limitate, pe care le transformă în mici opere de artă. Cu motive florale, citrice sau muzicale, cu nuanţe de pastel sau în culori puternice, specifice sezonului estival, AnTanTe Design aduce luna aceasta un aer fresh, ideal pentru outfiturile de vacanţă.

"Ne bucurăm să revenim la Designers Boutique şi să aducem în shopul dedicat din inima capitalei cea mai nouă colecţie a noastră - Summer Bloom. Fiecare articol este gândit pentru a se potrivi perfect cu stilul de viaţă modern, aducând un strop de artă şi prospeţime în garderoba celor care îl poartă. De la rochii vaporoase şi bluze lejere, până la fuste cu detalii surprinzătoare, fiecare piesă vestimentară este pictată manual şi este inspirată din frumuseţea vibrantă a verii. Îi aşteptăm pe toţi cei care ajung la Bucureşti Mall să descopere colecţia noastră în magazinul de la parter", au declarat Raluca Văleanu şi Ioana Vlăsceanu, fondatoarele AnTanTe Design.

Cu o colecţie specială de bijuterii din metale preţioase, completate de perlele cu forme complexe şi nuanţe delicate, LOOR JEWELRY se întoarce în spaţiul dedicat modei "made in RO", de la parterul Bucureşti Mall-Vitan. De la cercei, la coliere şi brăţări pentru gleznă, fiecare accesoriu preţios este creat special pentru a sublinia frumuseţea şi a evidenţia feminitatea.

"Sunt încântată să mă aflu din nou la Designers Boutique, care a devenit acasă pentru comunitatea de creatori autohtoni. Îi aştept pe toţi cei care ajung în luna august la Bucureşti Mall-Vitan să descopere rafinamentul bijuteriilor şi frumuseţea creaţiilor româneşti. Am pregătit o selecţie de bijuterii moderne, versatile şi uşor de integrat în orice ţinută, care sunt convinsă că va atrage toate privirile", a adăugat Irina Caleşu, fondatoarea brandului LOOR JEWELRY.

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de şase ani de un spaţiu dedicat, pus la dispoziţie de Bucureşti Mall-Vitan. Aici, creatorii locali pot să-şi prezinte colecţiile şi să beneficieze de interacţiunea directă cu publicul, într-o experienţă completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune şi dedicare, în Bucureşti Mall-Vitan, unde creaţiile româneşti îşi găsesc loc în inima oraşului şi a celor care le poartă cu mândrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb