Antibiotice Iaşi a obţinut nota maximă în clasamentul privind comunicarea cu investitorii

G.U.
Comunicate de presă / 31 ianuarie 2022

Antibiotice Iaşi a obţinut nota maximă în clasamentul privind comunicarea cu investitorii

Pentru al treilea an consecutiv, compania Antibiotice Iaşi obţine nota maximă în clasamentul Vektor care evaluează comunicarea cu investitorii a companiilor listate din Piaţa Reglementată din România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Astăzi, 31 ianuarie, în cadrul Galei Vektor 2021, au fost prezentate rezultatele obţinute de cele 77 de companii listate la Bursa de Valori Bucureşti, incluse în clasamentul Vektor, indicatorul comunicării cu investitorii a companiilor locale.

Liviu Vatavu, director Juridic & Guvernanţă corporativă Antibiotice Iaşi, a declarat: "Antibiotice este o companie internaţionalizată iar investitorii dar şi partenerii de afaceri caută informaţii relevante despre activitatea noastra operaţională, despre strategia, dezvoltarea şi perspectivele afacerii. Pentru că ne respectam misiunea de a furniza toate datele in mod transparent şi responsabil, relaţionarea noastra cu aceştia se consolidează în permanenţă. Faptul că de trei ani primim nota maximă pentru comunicarea cu investitorii ne onorează şi ne face increzatori in modul nostru de a respecta exigentele jucătorilor din piaţa de capital".

Cu o prezenţă de 25 de ani în piaţa de capital, Antibiotice a tranzacţionat în anul 2021, 81 milioane de acţiuni cu o valoare totală de tranzacţionare de peste 43,65 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Eu nu pot gasi, pe site-ul acestei companii laudate si autolaudate pentru transparenta, proiectul BVC pentru 2022(pe care se lada ca la-au publicat). Mentionez ca pana acum m-am descurcat bine pe paginile web ale majoritatii companiilor.

    1. Buna ziua. Proiectul BVC este postat pe site si calea pe care il puteti gasi este Investitori/Adunari Generale ale actionarilor/AGA si arhiva AGA si aici la Adunarea generala a actionarilor 28.02.2022/01.03.2022 . Aici gasiti toate informatiile

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb