ANUL TRECUT "Cargus" a avut o cifră de afaceri de 20 milioane euro

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 16 mai 2013

"Cargus" a avut o cifră de afaceri de 20 milioane euro

Compania de curierat "Cargus" a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro şi estimează o creştere mai mare de 20% a numărului de expedieri, comparativ cu 2012, după cum ne-au spus reprezentanţii companiei.

Aceştia subliniază că operatorul a investit, în acest an, aproximativ 4 milioane de euro (cele mai mari investiţii din istoria sa pe piaţa noas­tră), în infrastructura companiei şi în dezvoltarea de noi produse.

Compania a anunţat extinderea ariei de acoperire a livrărilor în 24 de ore, la un număr de 6.862 de oraşe. Primele vehicule pentru livrare vor fi pe şosea începând cu această vară. Pe lângă investiţiile făcute în flota de vehicule a companiei, "Cargus" şi-a îmbunătăţit infrastructura IT şi software-ul de comunicare.

Compania are, în prezent, peste 1.300 de angajaţi.

Operatorul de curierat "Cargus" a inaugurat, ieri, noua sa identitate vizuală, care găzduieşte o versiune actualizată a faimosului "alergător" şi care introduce noul slogan "Cargus" - "Un pas înainte".

Nadia Homoc, Commercial Director "Cargus", explică motivele schimbării identităţii vizuale: "Noul logo < Cargus > exprimă, din punct de vedere vizual, procesul rapid de evoluţie prin care compania a trecut în ultimele luni. Am ales să păstrăm < alergătorul > pentru că a reprezentat valorile < Cargus > în istoria recentă, însă o actualizare era necesară, pentru a simboliza evoluţia noas­tră. Ne schimbăm, devenim mai rapizi şi mai buni şi vom livra un produs mai bun şi mai eficient clienţilor noştri".

La rândul său, Gian Sharp, CEO "Cargus", susţine că schimbările efectuate de companie sunt necesare pentru o creştere susţinută, peste cea a pieţei de curierat intern: "< Cargus > este compania de curierat de referinţă în România de mai bine de 20 de ani şi cred că acesta este unul dintre cele mai importante momente din istoria sa. Suntem martorii unei creşteri impresionante a pieţei de curierat, în special datorită evoluţiei comerţului electronic şi vrem să ne asigurăm că profităm de acest moment. 2013 aduce produse de curierat îmbunătăţite clienţilor noştri datorită investiţiilor făcute. Schimbările pe care le anunţăm astăzi (n.r. ieri) sunt primele dintr-un proces entuziasmant şi fac parte dintr-o strategie pe termen lung".

"Abris Capital Partners" a finalizat, în aprilie, achiziţia "Cargus International" de la compania de curierat şi logistică DHL. Aceasta deţinea "Cargus" din 2008.

Recent, "Cargus International" a anunţat preluarea serviciilor de curierat pe care TCE Logistică le oferea unei baze de peste 1.600 de clienţi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb