Apple construieşte prototipuri pentru iPhone-uri care se pliază

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 11 martie

Apple construieşte prototipuri pentru iPhone-uri care se pliază

Apple construieşte prototipuri pentru cel puţin două iPhone-uri care se pliază pe lăţime, ca o clapetă, a relatat The Information, citând o persoană care cunoaşte direct situaţia. Compania nu are planuri de producţie în masă pentru 2024 sau 2025, potrivit articolului din The Information. Apple a abordat recent cel puţin un producător din Asia pentru componente legate de două iPhone-uri pliabile de dimensiuni diferite.

Pe de altă parte, iOS 17.3 este disponibil pentru smartphone-urile Apple, acesta aducând o funcţie menită să îngreuneze efortul hoţilor de a prelua controlul asupra dispozitivelor furate. Noua facilitate, numită Stolen Device Protection, încearcă să menţină securitatea datelor personale în cazul iPhone-urilor furate. În cazul furtului unui iPhone, noua funcţie permite utilizatorului să blocheze accesul forţând folosirea autentificării biometrice, prin intermediul altui dispozitiv Apple conectat la acelaşi cont. Astfel, chiar dacă cunoaşte codul de deblocare, hoţul nu va putea debloca telefonul fără o scanare facială sau a amprentei reuşite. Această facilitate este acum disponibilă atât pentru iPhone-uri, cât şi pentru iPad-uri, care sunt actualizate la iPadOS 17.3. Dincolo de Stolen Device Protection, iOS 17.3 este un update minor care nu aduce multe alte noutăţi notabile. Se mai remarcă, totuşi, aşa-zisele "playlist-uri colaborative", la care pot adăuga melodii mai mulţi utilizatori. iOS 17.3 este disponibil pentru toate smartphone-urile Apple de la iPhone XS încoace.

Codul celor mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS arată că Apple a început deja să testeze direct pe smartphone-urile companiei noile sale modele lingvistice. Apple a integrat deja în versiunile de test ale iOS 17 mai multe versiuni ale modelelor lingvistice pe care le are în dezvoltare. Acestea sunt legate de diverse aplicaţii, precum Siri şi iMessages. Acelaşi cod a scos la suprafaţă faptul că Apple foloseşte API-ul ChatGPT pentru testări interne, verificând răspunsurile date de propriile limbaje cu cele date de ChatGPT. Există deja un cadru numit SiriSummarization, prin care Siri poate realiza diverse sarcini precum rezumarea articolelor lungi şi răspundere la întrebări. Din câte se pare, Apple va prefera ca AI-ul său să lucreze local, pe telefon, în loc să fie apelat prin intermediul serverelor companiei. Această abordare oferă două avantaje importante utilizatorilor: un nivel mai bun de intimitate şi o viteză mai mare de operare ai AI-ului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb