Aproape 800 de hoteluri de 3, 4 şi 5 stele îi aşteaptă pe turişti în staţiunile montane

G.D.
Companii / 3 octombrie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Staţiunile montane se află în focul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2022-2023, conform unui comunicat remis redacţiei. Reuniţi pentru 3 zile la Predeal la finalul săptămânii trecute, reprezentanţii a mai mult de 30 de agenţii de turism au interacţionat direct cu hotelieri din staţiuni montane şi au aflat ofertele şi noutăţile noului sezon. Evenimentul a fost organizat de unul dintre cei mai importanţi touroperatori specializaţi exclusiv în promovarea de destinaţii turistice din România, Bibi Touroperator.

Potrivit sursei citate, nu mai puţin de 607 de unităţi de cazare din categoria 3 stele, 162 din categoria 4 stele şi 16 din categoria 5 stele îi aşteaptă pe turiştii români la munte la acest final de an. În mod tradiţional, dar şi în cererile timpurii deja contractate în acest an pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, românii îşi menţin preferinţele pentru staţiunile consacrate din Braşov şi Prahova: Poiana Brasov, Predeal si Sinaia.

"Sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulţi români petrecerea concediului la munte. Hotelierii fac tot ce pot pentru ca experienţa lor să fie cât mai frumoasă. Preţurile medii ale unui sejur la munte au crescut faţă de anul trecut cu 10%-15%, dar prin sistemul de înscrieri timpurii turişti pot beneficia pentru pachetele contractate până la 30 octombrie de preţuri similare cu cele de iarna trecută. Ne aşteptăm la un număr ridicat de turişi în acest an în perioada de Sf. Andrei şi 1 Decembrie, când cel mai probabil mulţi români îşi vor lua o zi liberă, vineri 2 decembrie, pentru a avea un sejur mai lung", declară Adrian Voican, preşedinte Bibi Group4travel.

În funcţie de oferta aleasă, oaspeţii se pot bucura de accesul la centre spa cu piscine interioare sau exterioare încălzite, mâncăruri tradiţionale şi petreceri tematice. În Predeal, un pachet turistic de 1 decembrie de 3 nopţi variază între 1.500 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele şi 410 lei/pers/sejur la un hotel de 3 stele.

De Crăciun, un sejur de 3 nopţi la Sinaia variază între 900 lei/pers/sejur la un hotel de 3 stele şi 1.900 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele. În ce priveşte, Poiana Braşov, preţul unui pachet turistic de 3 nopţi în perioada trecerii dintre ani variază de la 1.700 lei/pers/sejur la un hotel de 3 stele până la 7.000 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca nu aveti zile de concediu si mergeti doar o noapte, ... .fie.

    Daca aveti mai multe zile, mergeti in Bulgaria. Este minunat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb