Argeş, primul judeţ în care masca devine obligatorie în spaţiile deschise

A.P.
Miscellanea / 29 iulie 2020

Argeş, primul judeţ în care masca devine obligatorie în spaţiile deschise

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Argeş a decis, marţi, că masca de protecţie este obligatorie pentru toţi locuitorii de peste 5 ani, în toate spaţiile închise publice şi private şi în aer liber, acolo unde sunt mai mult de două persoane. Măsura intră în vigoare miercuri dimineaţă, scrie g4media.

Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului, Emanuel Soare, după şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectul a prezentat noile măsuri luate:

- toate evenimentele private se vor supune restricţiilor de program pentru terase: nuntă, botez, cununie, alte petreceri private vor fi permise până la ora 22.00 în timpul săptămânii şi până la 23.00 în weekend

- obligativitatea purtătii măştii de toate persoanele de peste 5 ani în toate spaţiile închise sau deschise publice sau private unde sunt mai mult de două persoane

- orice operator economic care nu respectă legislaţia în vigoare va fi amendat şi va avea activitatea închisă pentru 14 zile

"Suntem pe un trend crescător în Argeş, dar am speranţa că de acum încolo lucrurile se vor îmbunătăţi. Nu considerăm în acest moment că izolarea şi carantina sunt soluţii eficiente pentru judeţul Argeş, de aceea am venit cu propuneri adaptate", a mai declarat prefectul Emanuel Soare, citat de g4media.

Soare a amintit că săptămâna trecută au fost impuse măsuri suplimentare de restricţii în Argeş, respectiv: închiderea târgurilor, a piscinelor, limitarea programului de funcţionare a teraselor.

În ultimele două săptămâni, în judeţul Argeş au fost înregistrate 1.424 cazuri noi de infectare cu COVID-19, din care 129 au fost raportate luni.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Prefectul isi doreste, cetateanul insa, ori e incapabil sa perceapa riscul, ori nu-i pasa... In maxi-taxi, pe ruta Pitesti - Campulung, calatorii fie nu poarta masca deloc, fie si-o pun de "fatada" la controlul politiei de la Podul Viilor. Stimata Politie, daca v-ati deranja sa-i opriti aleatoriu pe traseu, ati observa ca sunt cetateni sardele, fara masca in mijloacele de transport.

    Prefectul isi doreste, cetateanul insa, ori e incapabil sa perceapa riscul, ori nu-i pasa... In maxi-taxi, pe ruta Pitesti - Campulung, calatorii fie nu poarta masca deloc, fie si-o pun de "fatada" la controlul politiei de la Podul Viilor. Stimata Politie, daca v-ati deranja sa-i opriti aleatoriu pe traseu, ati observa ca sunt cetateni sardele, fara masca in mijloacele de transport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb