Art Granit aşteaptă o creştere a cifrei de afaceri cu 20% în 2023

A.V.
Companii / 19 iulie 2023

Marcel Vutcariov, fondatorul Art Granit

Marcel Vutcariov, fondatorul Art Granit

Compania a lansat două branduri noi

Art Granit, companie cu o activitate de peste 14 ani în industria selectării şi prelucrării pietrei naturale şi a pietrei pentru construcţii inginereşti, aduce în atenţia arhitecţilor şi designerilor două branduri exclusive - piatra ultracompactă DEKTON şi quartz-ul Silestone, fiind reprezentant exclusiv al brandului spaniol Cosentino.

DEKTON este o versiune îmbunătăţită a pietrei naturale, depăşeşte proprietăţile altor materiale tradiţionale, precum granitul sau marmura. Este un material non-poros, ceea ce îl face rezistent la pete şi nu necesită prelucrare suplimentară. Este rezistent la zgârieturi şi lovituri mecanice, făcându-l potrivit pentru zonele cu trafic intens, de la blaturi de bucătărie la faţadele clădirilor.

Silestone, pe de altă parte, este un compozit din Quartz, care combină piatra naturală cu tehnologia avansată. Silestone are o rezistenţă mare la zgârieturi şi impact mecanic, precum şi la pete şi substanţe chimice care se întâlnesc în baie şi bucătărie.

Fondatorul Art Granit, Marcel Vutcariov, declară: "Pentru 2023 preconizăm o creştere a cifrei de afaceri cu 20%, bazându-ne pe servicii complete, inovaţie, sustenabilitate, valori care ghidează dezvoltarea companiei şi care au fost şi motivul pentru care brandul Cosentino ne-a ales ca parteneri exclusivi pe România".

În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 2.200.000 de euro.

Art Granit oferă soluţii adaptate atât pentru spaţiile comerciale, cât şi pentru cele rezidenţiale. Pentru spaţiile comerciale, compania are în portofoliu materiale rezistente, capabile să facă faţă traficului intens, precum Granitul şi DEKTON-ul pentru placări exterioare, şi Marmură, Quartz Silestone şi Onix pentru placările de interior.

Fabrica Art Granit este dotată cu staţii de epurare care creează un circuit închis al apei în procesul de producţie, evitând astfel consumul excesiv de apă. Totodată, dispune de utilaje de ultimă generaţie care permit debitarea şi prelucrarea pietrei chiar şi pentru volume mari.

Soluţiile Art Granit sunt întâlnite atât în proiecte private, cât şi în proiecte publice precum Catedrala Mântuirii Neamului de la Iaşi, Rahmaninov Recidence şi City Gate din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb