ASBIS a devenit distribuitor ASUS NUC în regiunea EMEA

F.D.
Companii / 12 octombrie 2023

ASBIS a devenit distribuitor ASUS NUC în regiunea EMEA

ASBISC Enterprises Plc, distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator şi furnizor de produse, soluţii şi servicii TIC şi IoT pe pieţele din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), a semnat un acord strategic cu ASUS AIoT Business Group pentru a distribui linia de produse NUC, deţinută anterior de Intel, în întreaga regiune EMEA, conform unui comunicat de presă al companiei.

Acordul acoperă toate produsele ASUS NUC şi AIoT (domeniile AI şi IoT), consolidând şi mai mult poziţia ASBIS ca distribuitor oficial de mini PC NUC în ţările EMEA, de peste un deceniu. ASBIS este încrezătoare în capacitatea sa de a comercializa eficient produsele ASUS prin intermediul reţelei sale de parteneri, asigurând o acoperire extinsă şi un impact maxim pe piaţă.

"Suntem încântaţi să anunţăm extinderea portofoliului ASBIS cu produsele ASUS, care pot fi foarte uşor personalizate, şi continuarea distribuţiei liniei de produse NUC, care se adresează unei game diverse de nevoi şi cerinţe de business", a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS. "Toate produsele vor fi disponibile în întreaga regiune EMEA. ASUS a fost un partener strategic pentru noi, contribuind enorm la creşterea şi succesul afacerii noastre de-a lungul anilor şi oferindu-ne încrederea şi forţa de a ne dezvolta, inclusiv în cele mai dificile perioade. La rândul nostru, sprijinim ASUS în toate domeniile de dezvoltare şi privim cu încredere şi pe termen lung acest parteneriat."

În urma transferului oficial de la Intel, ASUS a dat startul activităţii sale NUC şi a început să preia comenzi pentru sistemele NUC din generaţiile 10-13. ASUS a obţinut de la Intel licenţe atât pentru proiectarea sistemelor hardware, cât şi pentru software. Viziunea nou înfiinţatei ASUS NUC BU este de a dezvolta segmentul de edge computing, cu soluţii comerciale şi AIoT complete, ce pot susţine industria şi afacerile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb