Ascendis intră în acţionariatul EuCom printr-o tranzacţie de peste 500.000 de euro

F.A.
Companii / 16 aprilie 2013

Ascendis, companie de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale, a cumpărat 50% din acţiunile companiei EuCom, jucător de top pe piaţa autohtonă a cursurilor de limbi străine, arată un comunicat trimis redacţiei.

Valoarea tranzacţiei, finalizată în luna februarie, a fost de peste 500.000 de euro.

"Această achiziţie se înscrie în seria investiţiilor strategice realizate de Ascendis, care îşi continuă diversificarea serviciilor oferite clienţilor din România şi Republica Moldova. Compania noastră devine, astfel, un centru regional complet de know-how, servicii de training şi dezvoltare organizaţională", a declarat Marius Opriş, Partener Ascendis.

Fondată în anul 2004 de către Delia Dragomir şi Silviu Dragomir, compania EuCom a ajuns, în momentul de faţă, la o reţea de 200 de traineri filologi care livrează cursuri pentru 31 de limbi străine. Numai în anul 2012, trainerii EuCom au susţinut, cumulat, peste 100.000 de ore de instruire, pentru mai mult de 5.000 de participanţi.

"Am intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, în care ne propunem să devenim numărul 1 pe piaţa cursurilor de limbi străine şi să ne extindem şi în alte ţări. Pentru a realiza toate acestea aveam nevoie de un partener strategic, care să dispună de experienţă, precum şi de resurse financiare. Negocierile cu Ascendis au început în urmă cu un an şi jumătate. A contat foarte mult faptul că modelul de business Ascendis se potriveşte cu modelul EuCom", a precizat Silviu Dragomir, Managing Partner EuCom.

Noul acţionariat va păstra brandul EuCom şi îşi propune dezvoltarea şi instalarea pe poziţia de lider în România, în cel mult doi ani. Tranzacţia va fi urmată, în 2013, de extinderea în Republica Moldova, o piaţă pe care Ascendis a intrat în septembrie anul trecut, când şi-a deschis prima filială în afara României, la Chişinău, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb