ASER lansează cea de-a şaptea ediţie a proiectului Dream Big

Comunicate de presă / 21 martie 2017

ASER lansează cea de-a şaptea ediţie a proiectului Dream Big

Proiectul Dream Big este unul din proiectele Asociaţiei Studenţilor Economişti din România (ASER), care oferă studenţilor oportunitatea de a îşi descoperi misiunea personală, de a îşi seta obiective înalte şi de a afla mai multe despre valorile tale personale, plecând apoi spre cucerirea idealurilor tale.

Asociaţia Studenţilor Economişti din Romania (ASER) este asociaţia studenţească ce aduce la un loc tineri dedicaţi şi entuziaşti, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiţie de 18 ani şi bucurându-se în prezent de un număr de 190 proiecte implemenate ce au influenţat pozitiv 10.000 studenţi.

Scopul celei de-a şaptea ediţii este să îţi ofere mediul oportun de a te dezvolta pe plan personal prin interacţiunea cu oameni de succes din mediul de business şi prin networking cu studenţi care îţi împărtăşesc valorile. Proiectul se desfăşoară în perioada 30 martie - 4 aprilie 2017.

Acesta are o structură de tip boot camp, în cadrul căreia cei 30 de participanţi la proiect vor lua parte la traininguri cu diverse teme: Autocunoaştere şi inteligenţă emoţională; Branding personal; Paşii spre visul tau; Leadership personal; Time management; Misiune, viziune şi setare de obiective; Automotivare.

La finalul proiectului, participanţii vor reuşi să îşi seteze obiective, vor putea să se autocunoască şi să pornească la drum pentru îndeplinirea visurilor lor. Aceştia au posibilitatea obţinerii unor întâlniri cu persoane specializate din domeniu şi vor primi o diplomă de participare.

Înscrie-te în proiect aici: goo.gl/pNVh53 până pe data de 24 martie 2017 şi îndrăzneşte să te autodepăşesti pentru îndeplinirea visului tau.

ASER este un ONG studenţesc înfiinţat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care şi-au dorit să investească în educaţie, în creativitate, în studenţi excepţionali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism şi entuziasm tradiţia, facilitand accesul studenţilor la medii de învăţare şi oportunităţi de creştere a competenţelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb