ASF a aprobat numirea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat de Director General Adjunct al Gothaer

D.I.
Bănci-Asigurări / 9 martie 2018

Cosmin Angheluţă

Cosmin Angheluţă

Printre deciziile adoptate de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) în cadrul şedinţei din 7 martie, s-a anunţat şi avizarea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări, se arată într-un comunicat al Gothaer, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, Cosmin Angheluţă conduce departamentul vânzări a companiei încă din 2012, deţinând funcţii cheie ca Director de Vânzări al Sucursalei Municipiului Bucureşti - până în anul 2014 şi Director Executiv Vânzări - începând din 2015. În august 2016 a preluat şi atribuţiile de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă are o experienţă de 20 de ani în asigurări, iar înainte de a se alătura echipei Gothaer a activat în cadrul companiilor Astra, Unita VIG, Asirom.

Consiliul ASF a aprobat în luna august a anului trecut numirea Ancăi Băbăneaţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General al Gothaer Asigurări Reasigurari şi a lui Ionuţ Baciu în funcţia de Director General Adjunct al companiei. Consiliul de Administraţie al Gothaer Asigurări Reasigurări decisese reînnoirea contractelor de mandat pentru aceştia din urmă începând de la 1 iulie 2017, cu o valabilitate de 4 ani.

Anca Băbăneaţă, Director General Gothaer Asigurări Reasigurări, a declarat: "Împreună suntem o echipă dinamică, fiind implicaţi în proiecte pe termen lung şi dedicaţi misiunii companiei pe care o conducem. Încă de la intrarea brandului Gothaer pe piaţa locală am reuşit prin strategia noastră să aducem un suflu nou pe piaţă, produse inovative şi servicii de calitate. Cosmin se încadrează perfect în modelul de management Gothaer şi ştim că vom reuşi să construim în continuare ceea ce ne-am propus, aducând valoare prin tot ceea ce facem".

Potrivit sursei citate, strategia grupului Gothaer de intrare pe piaţa asigurărilor din ţara noastră a fost bazată pe "preluarea unei companii de talie mică, redirecţionând un cost de achiziţie ridicat al unui asigurător de talie medie în investiţii într-o platformă modernă, sustenabilă, aliniată atât cerinţelor grupului german din care apaţine, cât şi standardelor europene de calitate".

În comunicat se mai arată că asigurătorul se află în continuare în etapa de expansiune, de consolidare a prezenţei locale şi a operaţiunilor desfăşurate, urmărind atingerea pragului de break-even şi intrarea pe profit în anii următori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb