ASF a inaugurat noul call-center

Ziarul BURSA #Companii / 18 iulie 2016

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dat în folosinţă, începând din 14 iulie 2016, un nou call-center care permite gestionarea eficientă a apelurilor primite din partea consumatorilor, proiect care face parte din politica ASF privind îmbunătăţirea permanentă a relaţiei cu beneficiarii de produse şi servicii oferite de către entităţile care activează pe piaţa financiară non-bancară, potrivit unui comunicat al instituţiei.

ASF precizează că în acest fel pune la dispoziţia cetăţenilor un sistem performant de preluare a solicitărilor telefonice care oferă soluţii cu privire la managementul apelurilor şi la vizualizarea şi generarea rapoartelor de trafic.

Acest sistem va optimiza timpul de aşteptare al consumatorului, va prioritiza apelul în funcţie de zona de interes şi va oferi un acces facil la informaţii. Astfel, persoanele care apelează numărul de telefon gratuit TelVerde 0800 825 627 vor fi rutate către una dintre cele şase linii predefinite: Asigurări - tasta 1; Pensii - tasta 2; Piaţa de capital - tasta 3; Alte informaţii - tasta 4; Abuz de piaţă - tasta 5; Engleză - tasta 6.

La atingerea numărului maxim de apeluri aferente unei linii, apelantul va fi redirecţionat către celelalte linii libere, în funcţie de nivelul de competenţă al specialiştilor care lucrează în call-center. În cazul în care toţi operatorii sunt ocupaţi, apelantul rămâne în aşteptare până când unul dintre specialiştii care deţin competenţa adecvată pentru tipul apelului devine disponibil. În cazul în care un cetăţean revine cu apel în call-center pentru informaţii suplimentare legate de o petiţie înregistrată anterior, orice operator are posibilitatea transferului/redirecţionării apelului către operatorul responsabil de petiţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb