Asigurare de viaţă cu protecţie pentru investiţie de la CIG România

GABRIELA RADU
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 iulie 2011

Asigurare de viaţă cu protecţie pentru investiţie de la CIG România

Compania de asigurări CIG Româ-nia, parte a grupului CIG Pannonia, a lansat un nou produs de tip poliţă de asigurare de viaţă cu protecţie pentru capitalul investit, Golden Age Pro, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Spre deosebire de alte produse similare indemnizaţia la maturitatea contractului este calculată prin înmulţirea numărului de unităţi cu maximul istoric înregistrat de aces-tea pe întreaga perioadă contractuală, arată reprezentanţii asiguratorului.

Sumele nete sunt investite de către fondurile Aberdeen Asset Management, Concorde şi Pioneer Investments.

Fondurile de investiţii sunt diferite în funcţie de tipul de asigurare încheiată, pe perioadă determinată sau pe perioadă nedeterminată.

Clienţii care vor o asigurare pe o perioadă determinată pot investi în Fondul internaţional mixt cu protecţie de capital în Euro Gold Age Pro, care ajunge la maturitate în 2025, 2030, 2035 şi 2040.

Investiţiile cu durată nedeterminată se pot face în: Fondul de Inves-tiţii din China pentru Acţiuni, Fondul de Investiţii al Pieţelor în curs de Dezvoltare pentru Acţiuni, Fondul de Investiţii din India pentru Acţiuni, Fondul de Investiţii Internaţional de Obligaţiuni în Euro, Fondul de Investiţii Internaţional Mixt, Fondul de Investiţii Monetar, Fondul Warren Buffet şi Fondul de Investiţii pentru Profit Total în Euro. Toate fondurile sunt denominate în euro.

Sandor Csepelli, director general al CIG România, a declarat: "CIG Pannonia a fost înfiinţată în 2007, fiind în acest moment lider de piaţă în Ungaria. CIG România a intrat pe piaţă în 2009 iar investiţiile de până acum totalizează 2 milioane de euro iar planurile de investiţii pentru 2011 se ridică la 3 milioane de euro".

Aberdeen Asset Management este un grup global de administrare a activelor deţinute de companii, cât şi de persoane fizice, fondată în 1983 iar la sfârşitul lunii martie 2011 administra active în valoare de 181 de miliarde lire sterline. Concorde Asset Management - parte a Grupului Concorde - este o companie independentă de administrare a activelor şi de consultanţă investiţională din Ungaria, fondată în 1994. Pio-neer Investments este un administrator de investiţii fondat în 1928; în iunie 2011 administra active în valoare totală de 170 de miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb