Astra Asigurări sprijină ARCA pentru Misiunea 4 - Lansarea rachetei Helen 2

F. A.
Bănci-Asigurări / 28 iulie 2010

Astra Asigurări şi Asociaţia Română pentru Cosmonautică şi Aeronautică (ARCA) au semnat un parteneriat pentru sprijinul Misiunii 4 - lansarea rachetei Helen 2, prima rachetă spaţială românească, participantă în competiţia internaţională de astronautică Google Lunar X Prize. Prin acest parteneriat, Astra Asigurări sponsorizează asigurarea navelor şi a echipajelor care vor participa la operaţiunile de lansare de pe Marea Neagră, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Se spune că suntem o companie care creează trendul atât în business, cât şi în parteneriatele pe care le dezvoltă. Ne implicăm de câţiva ani în acţiuni de responsabilitate socială, sponsorizăm evenimente culturale şi sportive. Le dorim mult succes temerarilor din Vâlcea şi sperăm că lansarea primei rachete spaţiale româneşti să fie o reuşită, pe măsura ineditului acestui proiect. Multă baftă şi vreme bună!", a urat echipei Radu Mustăţea, Preşedintele Directoratului Astra Asigurări.

"Astra Asigurări este un partener important în lansarea rachetei spaţiale Helen 2, asigurând navele şi echipajele participante la operaţiunile de lansare de pe Marea Neagră. Parteneriatul cu Astra Asigurări oferă echipei ARCA şi echipajelor participante la lansare un plus de încredere în reuşita misiunii. Ne bucurăm să avem Astra Asigurări alături de noi în această misiune unică pentru România", a afirmat Preşedintele ARCA, Dumitru Popescu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. bravo ma baieti ca i-ati asigurat, felicitari.. da daca abia platiti rca si va tocmiti atata la o casa inundata de o platiti un sfert cat altii si peste juma de an..sau la un teren agricol. si nu stiti cum sa imbroboditi cetateanu sa accepte o suma mult mai mica decat aiai din polita... va targuiti cu el pentru o roata si un perete de zid sau doi stiu de porumbicu ce sa mai platiti bre si navele spatiale...:))) ati luat-o pe orbite deviate, bre.. platiti D mai intai inundatiile alea la taranii napastuiti si apoi sa vedem ce misiuni aerospatiale si cosmonautice.. in spatiu extraterestru o sa asigurati... de la mamaliga va coctarati direct la somon fumee..?? alea nu sunt bre tractoare sau dacii logane...:)))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb