Atingerea obiectivului Delhaize de a deveni lider în sustenabilitate în anul 2020 este în progres

Amalia Pană
Companii / 19 aprilie 2016

Grupul Delhaize anunţă publicarea Raportului Anual şi a Raportului de Sustenabilitate şi subliniază că atingerea obiectivului companiei de a deveni lider în sustenabilitate în anul 2020 este în progres, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Raportul anual evidenţiază performanţa noastră solidă pe anul 2015 şi subliniază angajamentul continuu pe care îl avem faţă de clienţi, asigurându-ne că aceştia rămân în centrul a tot ceea ce facem", a declarat Frans Muller, Preşedinte şi Director Executiv al Grupului Delhaize.

Eforturile grupului în ceea ce priveşte sustenabilitatea produselor din peşte este unul dintre punctele cu care grupul se mândreşte. "Începând cu sfârşitul anului 2015, 87% dintre produsele marcă proprie din categoria peşte - proaspete, congelate şi în conservă - provin din surse sustenabile", a precizat Muller.

Delhaize a reuşit să reducă 60 % din deşeuri prin reciclare, incinerrare sau devierea acestora către gropi de gunoi, iar 51% dintre magazinele şi depozitele grupului au donat regulat mâncarea nevândută către asociaţiile caritabile locale.

În 2015, Mega Image România a adus în magazine produse locale, proaspete, ca cele din gama Gusturi Româneşti, dar şi corner-ul Equilibrium. Mai mult, acesta a atins obiectivul de 80% reciclare a ambalajelor secundare ale produselor marcă proprie.

De asemenea s-a implicat ceea ce priveşte reciclarea a ambalajelor secundare ale produselor şi a utilizat energiei verde, iar 71 dintre magazinele deschise în 2015 au fost dotate cu sisteme de iluminare LED. De asemenea, peste 80% din magazinele Mega Image au oferit, ca sponsorizare, 124 tone de produse alimentare către ONG-urile care au în grijă animalele fără stăpân.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb