ATP Group a organizat la Baia Mare "Zilele Constructorului"

G.D.
Companii / 10 noiembrie 2022

ATP Group a organizat la Baia Mare "Zilele Constructorului"

ATP Group, integrator de produse şi sisteme pentru mobilitatea persoanelor şi mărfurilor, a organizat la Baia Mare evenimentul anual de prezentare a produselor dezvoltate sub mărcile proprii: camioanele ATP Trucks şi utilajele de construcţii Hefton, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ATP Trucks, marca auto românească, respectiv utilajele de construcţii Hefton au completat în ultimii ani paleta de produse şi servicii pe care ATP Group le propune în oferta sa comercială curentă.

"Am proiectat evenimentul Zilele Constructorului by ATP Group ca o oportunitate pentru actualii şi viitorii noştri clienţi, dar şi pentru parteneri. În octombrie 2021 am avut o primă expoziţie dedicată produselor marca proprie iar succesul înregistrat în acest an, când evenimentul s-a întins pe durata a două zile şi a reunit invitaţi din mai toate judeţele ţării, ne bucură şi ne dă şi mai mult curaj pentru a ne continua proiectele. În cadrul evenimentului, am expus din produsele existente în stoc marca ATP Trucks, Hefton, Stamer, cu disponibilitate de livrare imediată. Pentru invitaţii care au asumat precontracte la eveniment, am asigurat oferte speciale de preţ. Am avut şi prezentare pentru produse new-entry, dacă e să ne referim la pompa de beton cu mixer construită împreună cu producătorul italian SERMAC. O altă noutate în cadrul evenimentului din acest an a fost aceea că invitaţii au putut să viziteze linia de asamblare ATP Trucks şi atelierele de producţie pentru suprastructurile Stamer", a menţionat Alexandra Moldovan, Managerul Marketing ATP Group.

Portofoliul actual pentru marca ATP Trucks este format din camionul Truston (2019), 100% asamblat la Baia Mare - în varianta 8x4 430 CP configurat ca autobasculantă şi betonieră; Truston (2021) şi în varianta 4x2, 480 CP, comercializat ca autotractor cu cabină joasă dar şi cu cabină înaltă; autobuzul electric ATP Bus (2021).

Utilajele de construcţii Hefton de la ATP Group propun soluţii din cele mai variate pentru afacerile de profil: buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, mini-excavatoare, încărcătoare frontale, cilindri compactori; în gama Hefton se înscrie şi oferta de stivuitoare, subliniază sursa citată.

Cel mai nou produs pe care ATP Group l-a integrat în oferta sa, ca soluţie de carosare pentru saşiul 8x4 ATP Trucks, este pompa de beton cu mixer Sermac. Produsul se alătură acum suprastructurilor Stamer - benele şi betonierele special concepute pentru camioanele ATP Trucks.

"Ca noutate: am integrat produsul internaţional al celor de la Sermac ca soluţie de carosare pentru şasiul ATP Trucks 8x4. Sermac este lider în proiectarea, producţia şi vânzarea de pompe de beton montate pe camion şi pompe mixer, braţe staţionare şi pompe de remorcă. Reuşim în continuare să aducem alături de noi parteneri valoroşi, cu experienţă şi ne bucură faptul că tot mai mulţi clienţi au încredere în produsele noastre, cumpără şi sunt mulţumiţi. Primul şasiu echipat cu pompa de beton cu mixer îl vom livra spre clientul nostru SISTEME RUTIERE INTEGRATE din judeţul Constanţa, completându-i flota de 5 betoniere Truston deja livrate", a precizat directorul general al dealerului ATP Motors, dl Lucian Varga.

Câteva cifre de la Zilele Constructorului by ATP Group: 35 unităţi ATP Trucks expuse - autocamioane şi betoniere, autotractoare, autoşasie, cuplaj cu trailer agabaritic Stamer, autobuzul electric; 28 produse Hefton expuse: mini-excavatoare, buldoexcavatoare, încărcător frontal, cilindru compactor, autograder, respectiv oferta de stivuitoare; pentru testare au fost disponibile 2 camioane ATP Trucks şi alte 6 utilaje Hefton (inclusiv excavatoare şi buldozer); mai mult de 200 de vizitatori din toate judeţele ţării; 12 promisiuni de cumpărare semnate - precontracte care totalizează 23 de produse distincte din oferta comercială expusă , în valoare de 2,9 milioane euro, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb