AUR cere demiterea ministrului de Interne

G.B.
Politică / 21 aprilie 2021

AUR cere demiterea ministrului de Interne

George Simion, copreşedintele AUR, îi solicită premierului Florin Cîţu demiterea ministrului de Interne, Lucian Bode, pe care îl acuză că a folosit poliţiştii şi jandarmii "pentru a vâna demonstranţi" şi nu pentru activitate preventivă şi pentru munca specifică de poliţie, potrivit Agerpres.

La o conferinţă de presă Simion a precizat:"Am depus o interpelare prin colegul Ionuţ Neagu, senator, la premierul României, pentru a-l demite pe ministrul de Interne Bode, care, din păcate, a folosit poliţiştii şi jandarmii, în ultimele luni de când a preluat mandatul, nu pentru activitate preventivă, nu pentru muncă specifică de poliţie, ci pentru a vâna demonstranţi. 6.500 de amenzi s-au acordat de către lucrătorii Ministerului de Interne doar pentru protestele care au dus la căderea ministrului Voiculescu. De asemenea, poliţiştii şi jandarmii se ocupă de hăiturea bătrânilor care nu poartă mască, de bunici care vând leuştean, de minore care vând ghiocei şi primim semnale nenumărate din partea poliţiştilor şi jandarmilor că li se dau norme de amenzi şi li se cere să facă lucruri care nu sunt în fişa postului".

Liderul AUR îi mai reproşează ministrului Bode "deprofesionalizarea" Poliţiei, iar premierului Cîţu îi solicită să retracteze afirmaţiile privind eliminarea acelor voci care pun întrebări legate de campania de vaccinare.

Simion a punctat: "Cerem demiterea ministrului Lucian Bode, în orice formă alege această coaliţie să-şi ducă activitatea mai departe, şi solicităm premierului Florin Cîţu să retracteze afirmaţiile grave, fără precedent în spaţiu public, prin care cerea eliminarea acelor voci care mai există şi pun întrebări cu privire la campania de vaccinare. Totodată, cerem demisia lui Lucian Bode pentru că vineri, la Piteşti, un bărbat de 63 de ani, Zaharia Barbu, a fost ucis de către lucrători, de către poliţişti şi considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a Poliţiei".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. bre , nea Simioane , nu mai lua model de la psd si ciolacu , cu cereri , rugaminti , scrisori si petitii , astia da driapta , au soricul atat de gros , incat nu stiu decat de par si frica , in rest pierdere de timp .

    Asa bai, Simioane, trimiteti-l pe Bodeproste pe bancheta din spate, unde-si poate continua somnul in voie! Dar asigurati-va inainte, ca i-a fost schimbat soferul!

    1. Bietii de ei se zbat degeaba.Au ramas in sondaje la nivelul alegerilor.Rau pentru un partid de opozitie .

    "desteptul invaţa din greselile altora, prostul nici din ale lui"

    cat de nevinovati se simt cei care au facut pe destepţii ca "lideri" ai sfidarii "organelor de ordine", al celor aflati in misiune ce trebuie sustinuti in a-si indeplinii misiunile nu obstructionati si desconsiderati cu "inginerii avocatesti" si manipulare ? poate pe ei -liderii -"ii ţine" fizicul dar nu si pe cei ce-i considera exemplu si "lideri ","influerceri"... nu sunt altceva decat autori morali in cazul tragic si dureros de la Pitesti .Dumnezeu sa-l ierte pe ing. Zaharia Barbu si justitia sa-i comdamne pe cei ce continua sa fie rau intentionati , zelosi si "scapa de sub control" astfel incat sa ne indreptam ca "pacatosi" nu sa fim eroi post mortem.cine are nevoie de eroi morti de tot se incurajeaza "sfidarea natiunii" ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb