AVAS organizează licitaţie pentru desemnarea lichidatorului "Rulmentul" Braşov

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 aprilie 2007

AVAS organizează licitaţie pentru desemnarea lichidatorului "Rulmentul" Braşov

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) organizează, în data de 8 mai 2007, licitaţie pentru desemnarea lichidatorului societăţii comerciale "Rulmentul" Braşov, informează AVAS.

Ofertanţii trebuie să facă dovada agreării de către AVAS şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, să prezinte atestatul de membru UNPIR (Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţa din România), valabil pe anul curent (copie legalizată), certificatul de înregistrare, emis de UNPIR (copie legalizată), adeverinţă eliberată de UNPIR din care să rezulte că nu se găseşte în nici una din situaţiile de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei de practician în insolvenţă, potrivit legii, scrisoare de bonitate financiară eliberată de o societate bancară română, precum şi dovada achitării obligaţiilor bugetare ale ofertantului către toţi creditorii bugetari, prin prezentarea unui certificat de obligaţii bugetare eliberat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice - Administraţia Finanţelor Publice, din care să rezulte că nu are datorii (original).

De asemenea, mai prezintă un certificat de la Direcţia de Venituri, Impozite şi Taxe Locale din cadrul primăriei locale, din care să rezulte că nu există impozite şi taxe neplătite la bugetele locale (original), însoţite de copii ale ordinelor de plată prin care s-a efectuat plata obligaţiilor la ultima scadenţă, ultimul bilanţ contabil înregis­trat la administraţia financiară, inclusiv raportul cenzorilor/auditorului (copie), ultima balanţă de verificare (copie), declaraţie pe propria răspundere că nu se află în procedură de lichidare, dovada privind achitarea garanţiei de participare la licitaţie (copie), dovada achitării preţului Caietului de sarcini (copie).

Valoarea activelor imobilizate ale societăţii "Rulmentul" Braşov erau, la data de 28 februarie 2007, de 158,71 milioane lei, iar valoarea datoriilor totale este de 245,63 milioane lei.

Remunerarea lichidatorului se va realiza prin aplicarea unei cote de comision asupra valorii totale încasate din vânzarea bunurilor, din recuperarea creanţelor societăţii comerciale, precum şi din vânzarea stocurilor, nominalizate în evidenţa contabilă a societăţii, la data preluării patrimoniului acesteia de către lichidator. AVAS a mandatat reprezentantul său în AGEA de la "Rulmentul" Braşov pentru a vota disponibilizarea colectivă cu plăţi compensatorii a întregului personal, conform OUG nr. 116 / 2006 şi dizolvarea şi lichidarea voluntară - măsuri ce au fost deja adoptate de AGEA.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la "Rulmentul" a aprobat, la începutul acestei luni, dizolvarea voluntară a societăţii şi disponibilizarea, în prima etapă, a 2.000 din cei 2.240 de salariaţi.

De asemenea, a fost numit ca administrator unic al societăţii Victor Apostol, angajat al Autorităţii de Valorificare a Activelor Statului. "Rulmentul" Braşov are ca obiect de activitate fabricarea lagărelor, angrenajelor şi organelor mecanice de transmisie. AVAS deţine la această societate comercială un pachet de acţiuni reprezentând 50,8924% din capitalul social.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb