AVAS selectează administratorul judiciar al "Contransimex" Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 februarie 2010

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului organizează selecţie de oferte pentru desemnarea administratorului judiciar ce va fi propus de Autoritate în cadrul dosarului de lichidare judiciară a societăţii comerciale Contransimex Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al AVAS, pentru a participa la selecţie, ofertantul trebuie să depună o scrisoare de intenţie însoţită de documentele de participare.

Oferta trebuie să conţină informaţii generale referitoare la activitatea ofertantului, suportul logistic şi organizatoric, experienţă generală în lichidarea societăţilor comerciale, cu precizarea numărului de dosare de lichidare judiciară derulate în temeiul legii insolvenţei, în care a fost desemnat administrator/lichidator judiciar, oferta financiară - onorariul solicitat pentru activitatea desfăşurată în cursul procedurii de lichidare judiciară.

Sistemul de remunerare a lichidatorului va fi constituit din onorariu, precizează AVAS. Acest onorariu va fi diferenţiat astfel: onorariu fix de până la 3.000 lei/lunar, pentru perioada de observaţie, şi un procent fix, în limita a maxim 8% din sumele încasate din vânzarea activelor, respectiv din valoarea creanţelor recuperate ale debitoarei în cursul procedurii de insolvenţă.

Administratorul/lichidatorul judiciar nu va încasa comision din veniturile realizate din activitatea curentă a societăţii (inclusiv din contractele de închiriere, asociere etc.), subliniază AVAS.

În termen de trei zile lucrătoare de la data limită a depunerii ofertelor, membrii comisiei de selecţie vor analiza documentele depuse de fiecare ofertant, desemnând oferta câştigătoare, pe baza grilei de punctaj prestabilită.

În caz de egalitate a punctajului, va fi declarată câştigătoare oferta care a obţinut punctajul cel mai mare la "oferta financiară". Dacă şi în acest caz se menţine egalitatea, va fi selectat ofertantul care are experienţa cea mai mare, cuantificată prin numărul de dosare de lichidare judiciară în care a fost desemnat administrator/lichidator judiciar.

Rezultatul selecţiei va fi afişat pe site-ul şi la sediul AVAS pe 24 februarie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru un cititor mai putin avizat, poate era cazul sa stim de ce propune AVAS administrator judiciar, ce calitate are AVAS in dosar, ce datorii are AVAS de recuperat de la Contransimex comparativ cu alti creditori, de cand dateaza datoriile, cine le-a stabilit si cat s-a recuperat din ele, cine a deschis procedura de insolventa (daca exista o astfel de procedura) si daca un contract incheiat in urma selectiei organizate de AVAS este opozabil si celorlalti creditori si judecatorului sindic care presupun ca este numit in acest dosar.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb