AVAS: "Timpuri Noi" nu a îndeplinit în totalitate măsurile din programul de restructurare

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 25 septembrie 2009

Măsura de relocare a activităţii la SC "Timpuri Noi" SA Bucureşti, decisă prin programul de restructurare din 2006, nu a fost implementată în totalitate până la termenul final, în anul 2008, potrivit Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), în urma analizei modului de realizare a măsurilor din programul de restructurare pentru această societate.

În consecinţă, nici măsurile adiacente relocării, respectiv reorganizarea secţiilor şi serviciilor pe centre de profit, relocarea secţiilor productive şi elaborarea şi implementarea studiilor de impact pentru relocare şi dezafectarea vechiului amplasament nu au fost duse la bun sfârşit.

De asemenea, AVAS a constatat că indicatorii prevăzuţi în programul de restructurare nu au fost îndepliniţi, dar, conform jurisprudenţei comunitare, aceste abateri de la indicatorii economico - financiari prevăzuţi în programul de restructurare nu sunt considerate o neîndeplinire a acestuia şi nu atrag, după sine, recuperarea ajutorului de stat, asumarea lor fiind o estimare.

În urma analizelor efectuate, conform termenelor scadente din program, AVAS a hotărât transmiterea către Consiliul Concurenţei a Raportului cu privire la modul de realizare a măsurilor de restructurare cu termene de realizare 31 decembrie 2008 de la SC Timpuri Noi SA Bucureşti şi notificarea conducerii societăţii şi a cumpărătorului pentru implementarea în totalitate a măsurilor de restructurare impuse.

AVAS a mai decis extinderea perioadei de monitorizare a îndeplinirii măsurilor din programul de restructurare, până la data de 31 decembrie 2009, în vederea implementării măsurilor în totalitate.

Pentru SC Timpuri Noi SA Bucureşti, programul de restructurare a fost aprobat de Consiliul Concurenţei prin Decizia nr. 89 din 11 aprilie 2006 şi a cuprins măsuri de natură organizatorică, de investiţii tehnologice şi de mediu, precum şi măsuri financiare.

Potrivit AVAS, programul de restructurare este în legătură directă cu acordarea unor ajutoare de stat pentru societăţile bucureştene

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb