AVBS Credit a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate

J.P.
Bănci-Asigurări / 14 decembrie 2020

AVBS Credit a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate

AVBS Credit a intermediat pe parcursul celor 13 ani de activitate credite în valoare cumulată de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 de clienţi, conform unuic omunicat trimis redacţiei.

Ponderea creditelor bancare intermediate a fost distribuită astfel: 80% credite ipotecare şi credite Prima Casă / Noua Casă, 16% credite de nevoi personale şi 4% credite pentru persoane juridice şi alte tipuri de credite.

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit: "Consolidarea rezultatelor de business pe parcursul celor 13 ani de activitate confirmă angajamentul şi implicarea brokerilor de credite care s-au concentrat pe nevoile clientului şi au obţinut pentru aceştia cele mai potrivite şi rapide soluţii de creditare. Totodată, piaţa de brokeraj bancar din ultimii ani a fost una efervescentă, sistemul de banking tradiţional este în plină schimbare, migrează către online şi pune din ce în ce mai mult accent pe canalele alternative de vânzări, pe parteneriatele puternice cu brokerii de credite."

Compania îşi propune ca anul viitor să îşi crească numărul clienţilor din portofoliu cu 20%, dar şi să atragă specialişti din zona bancară, cu expertiză pe partea de creditare, pentru a-şi mări reţeaua de brokeri de credite în sistem de franciză, taxa de contractare fiind de doar 5.000 lei. Un alt obiectiv de îndeplinit pentru companie este dezvoltarea în sistem de franciză AVBS Credit, pentru a-şi consolida prezenţa şi în alte oraşe. La acest moment, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în oraşele din ţară, iar procesul de expansiune continuă în plină forţă.

"Sunt numeroşi experţi în banking, profesionişti şi implicaţi în activitatea lor, pe care dorim să îi cooptăm în echipă şi, astfel, să devină brokeri de credite AVBS Credit prin contractul de franciză. În cadrul AVBS Credit, brokerii de credite îşi dezvoltă spiritul întreprinzător, au posibilitatea de a evolua individual în sistem de franciză şi de a participa în mod activ la educarea populaţiei privind beneficiile brokerajului bancar. În plus, brokerii de credite beneficiază de o reputaţie excelentă, de libertatea de a-şi gestiona propriul program şi de a obţine câştiguri financiare nelimitate, direct proporţionale cu dedicarea lor", adaugă Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb