Avis: Serviciile de rent a car tot mai căutate de români în Asia, Mexic, Australia, Africa de Sud şi Caraibe

R.S.
Miscellanea / 20 martie

Andreea Somnea-Director Comercial Avis România

Andreea Somnea-Director Comercial Avis România

Avis a înregistrat creşteri considerabile ale numărului de autoturisme închiriate de către români pentru destinaţii exotice, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, ţări precum Malaezia, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Mexic, Australia, Africa de Sud, Mauritius, dar şi destinaţii din Caraibe au devenit populare printre români pentru închirierea unui autoturism.

"Având în vedere că în ultima perioadă numărul persoanelor care călătoresc în destinaţii îndepărtate este mult mai mare decât acum câţiva ani, am observat o creştere a interesului pentru serviciile de rent a car de la Avis în destinaţii exotice. Ţările asiatice au fost foarte căutate în primele luni ale anului, în special Malaezia, dar românii au rezervat autoturisme şi în Emiratele Arabe Unite, Mexic, Australia, Africa de Sud, Mauritius şi destinaţiile din Caraibe. Ţinând cont că fiecare ţară are propriile sale condiţii de închiriere, departamentul de rezervări al Avis din România pune la dispoziţie toate informaţiile necesare şi cerinţele specifice din fiecare ţară pentru ca totul să decurgă simplu şi uşor, iar clienţii să se bucure de călătorie", a declarat Andreea Somnea, Director Comercial Avis România, se menţionează în comunicat.

Datele Avis România arată, totodată, că, de la începutul anului 2024, clienţii români au închiriat autoturisme pentru o perioadă mai mare de timp, cu o durată medie de circa o săptămână. Este un contrast faţă de anii trecuţi, când numărul zilelor de închiriere era mai mic În timp ce anumiţi clienţi, în special persoane juridice, au nevoie de maşini pentru proiecte lungi care se întind pe mai multe luni, în diverse ţări, alţii preferă să închirieze maşini doar pentru o zi pentru a călători între două destinaţii, având opţiunea convenabilă de a returna maşina într-o altă locaţie sau de a permite unui reprezentant Avis să o preia de la diverse puncte de predare, se arată în comunicat.

Potrivit companiei, tot mai mulţi români apelează la serviciile de rent a car pentru vacanţele personale, o schimbare faţă de anii trecuţi când majoritatea celor care închiriau autoturisme în străinătate aveau nevoie de maşini în interes de business, se notează în comunicat.

"Ne bucurăm să vedem că românii au devenit mult mai deschişi când vine vorba de serviciile de închirere auto. Aceştia au înţeles că este o variantă mult mai comodă de transport, mai ales atunci când îţi doreşti să explorezi mai multe locuri în timpul liber. Astfel, clienţii pot descoperi destinaţiile în propriul ritm şi se pot bucura de o experinţă de condus la volanul autoturismelor preferate", a mai adăugat Andreea Somnea, se precizează în comunicat.

Cele mai căutate modele de maşini de către români atunci când apelează la serviciile de rent a car de la Avis au rămas cele din clasa medie. Totuşi, datele companiei arată că în general cererea are legătură directă cu nevoia clientului, cel mai important factor fiind numărul de persoane care călătoresc, volumul de bagaje, dar şi destinaţiile în care vor să ajungă, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb