Baltisse şi Straco Real Estate intră pe piaţa din România şi Polonia prin achiziţia unui pachet majoritar de acţiuni în cadrul companiei Speedwell

A.F.
Companii / 15 aprilie

Didier Balcaen, Cofondator Speedwell

Didier Balcaen, Cofondator Speedwell

Straco Real Estate şi Baltisse anunţă achiziţia cu succes a unui pachet majoritar de acţiuni la Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România. Acest demers strategic consolidează angajamentul Baltisse şi Straco de a-şi extinde prezenţa în Europa de Est, beneficiind de reputaţia şi expertiza Speedwell în cadrul regiunii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Jan Demeyere şi Didier Balcaen, fondatorii companiei, vor coordona activitatea Speedwell alături de Baltisse şi Straco Real Estate. Viziunea comună urmăreşte dezvoltarea portofoliului de proiecte pe piaţa din România, concomitent cu extinderea activităţii companiei în Polonia. Cu o echipă de profesionişti, formată din peste 50 de specialişti în domeniu, portofoliul Speedwell cuprinde 150.000 m² de birouri, 23.000 m² de spaţii industriale şi peste 6.000 de unităţi rezidenţiale, precum şi o gamă largă de servicii oferite în cadrul proiectelor mixte.

"Acest parteneriat marchează un nou capitol important pentru Speedwell. Straco Real Estate şi Baltisse oferă resurse şi perspective strategice valoroase care vor accelera evoluţia companiei noastre. Vom continua să dezvoltăm proiecte remarcabile care să respecte angajamentul nostru ferm pentru excelenţă.", a declarat Jan Demeyere, Cofondator Speedwell

Didier Balcaen, Cofondator Speedwell afirmă: "Colaborarea cu Baltisse şi Straco Real Estate reprezintă o oportunitate extraordinară pentru SpeedwellL, care ne permite, pe de o parte, să ne extindem prezenţa în România şi, pe de altă parte, să ne extindem şi pe piaţa din Polonia. Suntem pregătiţi să valorificăm oportunităţile din regiune, să livrăm, în continuare, proiecte remarcabile şi să creştem într-un mod sustenabil care să aducă plus-valoare companiei."

Straco Real Estate şi Baltisse au o viziune comună în ceea ce priveşte stabilirea de parteneriate pe termen lung şi dezvoltarea proiectelor la standarde înalte de calitate care contribuie la creşterea comunităţilor şi cea economică a zonei.

"Suntem încântaţi să ne asociem cu Speedwell, o companie cunoscută pentru inovaţia şi angajamentul său faţă de excelenţă. Această tranzacţie se aliniază cu obiectivele noastre strategice de extindere a prezenţei pe piaţa din Europa de Est şi subliniază încrederea noastră în potenţialul de creştere pe termen lung al regiunii.", a declarat Alex De Witte, CEO la Baltisse Real Estate.

"Datorită profesionalismului demonstrat pe parcursul anilor şi a experienţei vaste în domeniu, Speedwell este partenerul ideal pentru lansarea noastră pe piaţa din Polonia. Aşteptăm cu nerăbdare să descoperim noi oportunităţi şi să livrăm proiecte excepţionale care vor creşte valoarea companiei.", a adăugat Carl-Philip de Villegas, Managing Partner la Straco Real Estate.

Parteneriatul dintre Baltisse, Straco Real Estate şi Speedwell reprezintă o colaborare dinamică pregătită să redefinească peisajul imobiliar din Europa de Est, dar şi o oportunitate extraordinară pentru Speedwell de a-şi extinde prezenţa pe piaţa din România şi de a intra pe piaţa din Polonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb